Πιο πρόσφατα

23/5/18

ΛελέΚιος Φιέστα 2018: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα

Θανάσης Παπακωνσταντίνου & Σωκράτης Μάλαμας την πρώτη ημέρα - Planet of Zeus, The Mighty N, Breath After Coma τη δεύτερη μέρα στη φετινή ΛελέΚιο Φιέστα

Η ΛελέΚιος Φιέστα επιστρέφει και φέτος στο Ναύπλιο, για την ακρίβεια στη Νέα Κίο, στις 4 και 5 Αυγούστου. Όπως τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος η διοργάνωση του φεστιβάλ φροντίζει για... όλα τα γούστα, με την πρώτη ημέρα να έχει συμμετοχές από κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνόφωνης σκηνής, ενώ η δεύτερη είναι αφιερωμένη σε πιο heavy και alternative ήχους, με μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα αυτής της σκηνής.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 4 Αυγούστου την αυλαία του φεστιβάλ θα ανοίξουν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας, οι οποίοι φέτος μετά από χρόνια περιοδεύουν μαζί, με τη ΛελέΚιο Φιέστα να είναι μία από τις στάσεις τους.

Τη δεύτερη ημέρα, Κυριακή 5 Αυγούστου, στη σκηνή θα ανέβουν οι πρωτεργάτες της ελληνικής σκληρής σκηνής, Planet of Zeus, ως headliners, ενώ μαζί τους θα είναι ακόμη οι The Mighty N και οι Breath After Coma.

Διάβασε ακόμα:




Σύμφωνα με τη διοργάνωση, τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν αρκετά ακόμη ονόματα.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.