Πιο πρόσφατα

22/6/18

ΛελέΚιος Φιέστα: Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα

Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας και Social Waste την 1η ημέρα, Planet of Zeus, Vodka Juniors, The Big Nose Attack, The Mighty N και Breath After Coma τη 2η ημέρα, σε ένα line up με ιδιαίτερη πολυμορφία και ποικιλία

Με την προσθήκη και του τελευταίου συγκροτήματος, το οποίο είναι οι Big Nose Attack, ολοκληρώθηκε το line up για τη φετινή ΛελέΚιο Φιέστα. Το φεστιβάλ επιστρέφει και φέτος στη Νέα Κίο Ναυπλίου, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Αυγούστου, ξεχωρίζοντας για την πολυμορφία και την ποικιλία που παρουσιάζει.

Συγκεκριμένα, το φεστιβάλ θα ανοίξει με το hip hop σχήμα των Social Waste, ενώ στη συνέχεια στη σκηνή θα ανέβουν -πιθανότατα και ξεχωριστά και μαζί, όπως φέτος σε όλη τους την καλοκαιρινή περιοδεία- οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας.

Η δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ από την άλλη, θα φιλοξενήσει μερικά από τα πιο δυναμικά ονόματα της αγγλόφωνης σκηνής, χωρίς να διατηρείται κάποιο συγκεκριμένο μουσικό ύφος: Μιλάμε φυσικά για τους Planet of Zeus, τους Vodka Juniors, τους Big Nose Attack, τους Mighty N και τους Breath After Coma.

Όπως αναφέρεται στις ανακοινώσεις σύντομα θα ανακοινωθούν τα σημεία και λεπτομέρειες για την προπώληση των εισιτηρίων.

Διάβασε ακόμα:



Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.