Πιο πρόσφατα

11/9/18

Νέο live video από τους Planet of Zeus

Δες το εκρηκτικό βίντεο για το Leftovers μαγνητοσκοπημένο στη sold out συναυλία των Planet of Zeus το Μάιο στο Gagarin 205

Όπως είχαν ανακοινώσει πριν τη μεγάλη τους συναυλία το Μάιο στο Gagarin 205, οι Planet of Zeus ηχογράφησαν και μαγνητοσκόπησαν αυτήν την εμφάνιση, με σκοπό να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους live album, δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου.

Αυτές τις μέρες το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο βίντεο από εκείνη την εκρηκτική βραδιά, με την αρχή να γίνεται με ένα από τα πιο γνωστά τους κομμάτια, το Leftovers. Η μαγνητοσκόπηση και η επεξεργασία έγινε από την G.N.P. Productions. Η ηχογράφηση έγινε από τους Αλέξανδρο Κετετζιάν και Γιάννη Νικολακόπουλο, ο Αλέξανδρος Κετετζιάν ανέλαβε επίσης τη μίξη και το μάστερινγκ, ενώ ήταν και ο FOH engineer της συναυλίας. Στα μόνιτορ ήταν ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, στα φώτα ο Νίκος Μπουνδούνης και stage manager ο Βασίλης Σαρακηνός.

Δες το βίντεο εδώ:


* Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των Planet of Zeus στο 10ο Street Mode Festival. Περισσότερα εδώ.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.