Πιο πρόσφατα

18/10/18

Deaf Radio live στη Θεσσαλονίκη

Οι Deaf Radio επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της Living in Backseats περιοδείας τους για μια εμφάνιση στο Rover Bar

Deaf Radio ζωντανά στη Θεσσαλονίκη
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018
Rover Bar (Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα)
Πόρτες: 21:00 - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Desert rock, heavy rock, σκοτεινή ατμόσφαιρα, στακάτα riffs, συμπαγείς γκρούβες και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές που βρωμάνε δυστοπία, εσωτερίκευση και ανησυχίες κάθε είδους φέρνουν το 2015 στο προσκήνιο ένα νέο σχήμα, για το οποίο δεν γνωρίζαμε τίποτα μέχρι τότε. Το όνομα αυτού Deaf Radio και ο στόχος τους ένας και μοναδικός: Να ταξιδέψουν με τη μουσική τους και να τη μοιραστούν με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Κι έτσι έγινε.

Η κυκλοφορία του εκπληκτικού ντεμπούτο album "Alarm" το 2017 δίνει σάρκα και οστά στις υποψίες μας: Οι Deaf Radio είναι όντως μια ιδιαίτερη περίπτωση που θα μας απασχολήσει. Η δύναμη των social media δίνει έναν άλλον αέρα στην ήδη υπάρχουσα καλλιτεχνική αξία του σχήματος και βοηθάει τη μουσική τους να ταξιδέψει... δορυφορικά σε Ευρωπαϊκά -και όχι μόνο- εδάφη και να τραβήξει την προσοχή μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ακροατών. Μερικές σαρωτικές ζωντανές εμφανίσεις έρχονται σαν φυσικό επόμενο. Η μπάντα συμμετέχει στο Ejekt Festival και αργότερα στο Street Mode Festival, κάνει τα πρώτα -όχι και τόσο δειλά- βήματά της με ένα μικρό Ευρωπαϊκό tour, εμφανίζεται στη διπλή sold-out εμφάνιση των Planet of Zeus στο Gagarin και καταδεικνύει τη δυναμική της συγκεντρώνοντας εκατοντάδες φίλους στα headline gigs που πραγματοποιεί. Ο δρόμος μοιάζει πλέον ανοιχτός.

Στο πλαίσιο της δεύτερης και μεγαλύτερης Ευρωπαϊκής τους περιοδείας (35 μέρες - περίπου 10000 χιλιόμετρα στον δρόμο), και λίγο καιρό πριν την ολοκλήρωση της δεύτερης πλήρους δισκογραφικής τους δουλειάς, οι Deaf Radio ξεκινάνε από την αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη με μια μεγάλη συναυλία στο Rover Bar την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, ολοκληρώνοντας έναν άκρως δημιουργικό πρώτο κύκλο ζωής και υποσχόμενοι ότι καλύτερο για τη συνέχεια. Βραδιές σαν αυτή συχνά εξελίσσονται σε ιστορικές συγκυρίες. Εσύ πού θα είσαι;


Διάβασε ακόμη:


LINKS:
Deaf Radio
Made Of Stone Productions
Touring The Universe
3P Lab
Rover Bar

* Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των Deaf Radio στο 10ο Street Mode Festival. Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.