Πιο πρόσφατα

11/10/18

Οι Gathering σε ελληνική περιοδεία

Οι σπουδαίοι The Gathering έρχονται στη χώρα μας με best-of setlist για μια μίνι περιοδεία που περνά από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του εμβληματικού How to Measure a Planet, και μετά από πολυετή απουσία, οι the Gathering επιστρέφουν στην αγαπημένη τους Ελλάδα για μια μίνι περιοδεία 3 σταθμών σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα, με ένα best-of setlist, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφικής τους πορείας!

Δείτε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες:

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου - WE / Θεσσαλονίκη
Special guests: Fragile Vastness (GR) + Meden Agan (GR)
Event page

Σάββατο 24 Νοεμβρίου - Gagarin 205 / Αθήνα
Special guest: Fragile Vastness (GR)
Event page

Κυριακή 25 Νοεμβρίου - Ghetto Music Bar / Πάτρα
Special guest: Deadbeat Escapement (GR)
Event page

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Περιορισμένη προπώληση: 12€
Προπώληση: 15€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ:
Seven Spots
Ηλεκτρονική προπώληση

*** Για τα τοπικά σημεία προπώλησης συμβουλευτείτε τα event pages της κάθε πόλης

Αφού γιόρτασαν την 25η επέτειό τους τον Νοέμβριο του 2014 με δύο sold-out συναυλίες στην χώρα τους, οι The Gathering μπήκαν και πάλι στον πάγο. Η ώρα είχε έρθει για να κάνουν κάποια άλλα πράγματα στη ζωή τους, να μαζέψουν κάποιες νέες ιδέες, και να ανταπεξέλθουν σε άλλες προκλήσεις. 4 χρόνια μετά, η παύση αυτή τελειώνει και το σχήμα είναι πλέον έτοιμο να ξανανέβει στις συναυλιακές σκηνές παγκοσμίως. Έχοντας μια ξεχωριστή σχέση με την Ελλάδα, το μόνο φυσιολογικό -όπως και γίνεται άλλωστε- θα ήταν να επιστρέψουν σε αυτήν ξανά και να εκκινήσουν τις μηχανές τους, παρέα με τους Έλληνες φίλους τους. Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής περιοδείας που τους φέρνει στα μέρη μας, οι The Gathering θα εμφανιστούν για πρώτη φορά σε κάποιες πόλεις, όπως είναι η Σόφια στη Βουλγαρία.

Το line-up των The Gathering του 2018, περιλαμβάνει τον πρώτο μπασίστα του σχήματος Hugo Prinsen Geerligs, την τραγουδίστρια Siljie Wergeland, τον πληκτρά Frank Boeijen και τα αδέρφια René και Hans Rutten σε κιθάρα και ντραμς αντίστοιχα. Σε αυτά τα shows το Ολλανδικό συγκρότημα θα εκτελέσει ένα ξεχωριστό, κινηματογραφικό set με κάποια τραγούδια που δεν έχουν παίξει για πολύ καιρό ή και που δεν έχουν παιχτεί ποτέ σε ζωντανές εμφανίσεις τους. Triprock, post-rock, metal, shoegaze, οι The Gathering προσπαθούν πάντα να είναι επίκαιροι και να επανπροσδιορίζουν τη μουσική προσωπικότητά τους. Ετοιμαστείτε για άλλο ένα ξεχωριστό ταξίδι και μην σας κάνει εντύπωση αν στο προσεχές μέλλον τους δείτε να ετοιμάζουν νέο υλικό!


LINKS:
the Gathering Official Site
Facebook
Underdogs
Made of Stone Productions
3P Lab

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.