Πιο πρόσφατα

27/11/18

Οι Madrugada έρχονται (?) στην Ελλάδα

Μια αινιγματική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Instagram αναζωπυρώνει τις φήμες

Η επανένωση των Madrugada πριν λίγο καιρό, αρχικά για μια σειρά συναυλιών στη χώρα τους τη Νορβηγία, αλλά και στη συνέχεια, με την ανακοίνωση της ευρωπαϊκής τους περιοδείας προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού σε όλους τους φανς τους, ή σχεδόν σε όλους. Και αυτό γιατί από τις πόλεις και τις χώρες που αναμένεται να επισκεφθεί το συγκρότημα, κάποια έλειπε: Η Ελλάδα. Αυτό που παραξένεψε πολύ κόσμο είναι ότι ενώ η Ελλάδα ήταν πάντοτε σταθερός προορισμός τόσο για τους Madrugada όσο και για τα σόλο πρότζεκτ του Sivert Høyem, δεν την είχαν επιλέξει ως προορισμό στην περιοδεία επανένωσης τους.

Τελικά όπως φαίνεται όμως, η πολυαναμενόμενη επιστροφή τους στην Ελλάδα απλώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, καθώς με ένα κάπως αινιγματικό Instagram story μέσω του επίσημου λογαριασμού τους, οι Madrugada έκαναν λίγο πολύ γνωστό ότι θα επιστρέψουν στη χώρα μας το 2019.

Συγκεκριμένα, στο συγκεκριμένο story έχουν ανεβάσει μια φωτογραφία από παλιότερη συναυλία τους στην Ελλάδα (από το 2000 όπως αναφέρεται) με ελληνική σημαία και τη λεζάντα "Autumn 2000. Returning in... 2019. Pic by?".


Φυσικά, για να επιβεβαιωθεί η επιστροφή των Madrugada αναμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις, αλλά η συγκεκριμένη φωτογραφία σίγουρα δεν αναρτήθηκε τυχαία. Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain για κάθε νεότερο!

Διάβασε ακόμη:

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.