Πιο πρόσφατα

26/11/18

Okwaho - Lost Arcadia - Phantom Limb live στο Crust

Η κοινότητα Athens Underground ξεκινά τις συναυλίες της με τη συμμετοχή των Okwaho, Lost Arcadia και Phantom Limb στο Crust

Athens Undeground presents:
Okwaho, Lost Arcadia & Phantom Limb live at Crust Club

Stoner, Doom & Rock all night long

Crust (Πρωτογένους 13, Ψυρρή)
Τετάρτη 28 Νοεμβρίου
Είσοδος: 3€

Η Athens Underground είναι μία κοινότητα μουσικών σχημάτων με υπόβαθρο το αγγλόφωνο rock σε όλες του τις διαστάσεις. Μέσα από μία σειρά από ζωντανές εμφανίσεις έχουν ως στόχο την παρουσίαση της δουλειάς τους, τη γνωριμία με άλλους μουσικούς και ακροατές και κυρίως την ενοποίηση και την ανάπτυξη της τοπικής underground σκηνής.

H πρώτη διοργάνωση της Athens Underground θα λάβει χώρα την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στο Crust και θα εμφανιστούν οι Okwaho, Lost Arcadia & Phantom Limb.

Το επόμενο live θα είναι Χριστουγεννιάτικο. Stay tuned.

Λίγα λόγια για τις μπάντες:

Okwaho

Οι Okwaho (λύκος στη γλώσσα των Μοϊκανών) δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2013 από τον Γιώργο (κιθάρα και φωνή) και τον Bob (μπάσο) και η σύνθεση τους ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα με την προσθήκη του Ανδρέα (ντραμς). Ο ήχος τους είναι ένας συνδυασμός doom και sludge με stoner ριφ, με κοινωνικοπολιτική και ενίοτε προσωπική θεματολογία. Το Σεπτέμβριο του 2015 ηχογράφησαν το πρώτο τους ντέμο και για τα επόμενα δυο χρόνια ο κύριος στόχος τους ήταν να παίζουν ζωντανά. Τον Φεβρουάριο του 2017 μπήκαν στο στούντιο και μέσα σε τέσσερις ημέρες ηχογράφησαν εννέα τραγούδια, τα οποία αποτελούν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους. Έπειτα από ένα διάλειμμα εννέα μηνών, τον Μάρτιο 2018 το άλμπουμ κυκλοφόρησε και οι Okwaho επιστρέφουν στη σκηνή!

Lost Arcadia

Το πειρατικό πλοίο των Lost Arcadia πρωτοεμφανίστηκε και συνέθεσε το πλήρωμα του τον Μάιο 2017. Ο βασικός τους σκοπός είναι να ξυπνήσουν τους υπνωτισμένους ανθρώπους του πλανήτη Γη με την παντοδύναμη Intergalactic Doom μουσική και το Dark Bass Matter τους. Το διαβόητο πλήρωμα είναι οι:
Αλέξανδρος Λιάμης - κιθάρα
Αλκίνοος Τσακάκος - ντραμς
Δημήτρης Περράκης - φωνή
Πάρης Μπαρουτίδης - μπάσο

Διάβασε ακόμη:

Phantom Limb

Οι Phantom Limb είναι μια νεοσύστατη μπάντα που κινείται σε heavy μονοπάτια και αποτελείται από τους Damien Castaneda, Φώτη Βαγενά, Περικλή Ρούσση και Μανώλη TheBass. Πρόσφατα ξεκίνησαν τις live εμφανίσεις, με την παρθενική τους συναυλία να είναι στο Crow Club, ενώ ήδη δουλεύουν πάνω σε δικά τους κομμάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.