Πιο πρόσφατα

27/12/18

Spinball - Lost Arcadia - Fuzz Mahal live στο Ρομάντσο

Spinball, Lost Arcadia και Fuzz Mahal μοιράζονται τη σκηνή στο Ρομάντσο για ένα live γεμάτο ψυχεδελικούς και heavy rock ήχους

Spinball | Lost Arcadia | Fuzz Mahal live at ΡΟΜΑΝΤΣΟ

Friday 25-01-2019
21:00 - Free entrance
ΡΟΜΑΝΤΣΟ
ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 3-5
Official Site

SPINBALL

Οι Spinball είναι εναλλακτική ψυχεδελική ροκ μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2006. Το Μάιο του 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο "Roger's Fable", από την Orkestral Promenade Productions. Τον Σεπτέμβρη του 2015, κυκλοφόρησαν το δεύτερο τους άλμπουμ με τίτλο "Shadows" σε ψηφιακή μορφή, για να ακολουθήσει τον Ιανουάριο και η κυκλοφορία του άλμπουμ (LP) σε βινύλιο από την B-Otherside Records. Ο ήχος τους προσδιορίζεται ως εναλλακτικό ψυχεδελικό ροκ, με αρκετή αφαιρετική διάθεση και ακατέργαστo ηχόχρωμα, που παραπέμπει κατά κάποιον τρόπο στα πρώιμα στάδια του hard rock.

BandCamp
ReverbNation
Facebook
YouTube
B-Otherside Official Site

LOST ARCADIA

Το πειρατικό πλοίο "Lost Arcadia" πρωτοεμφανίστηκε και συνέθεσε το πλήρωμα του τον Μάιο 2017. Ο βασικός σκοπός του είναι να ξυπνήσει τους υπνωτισμένους ανθρώπους του πλανήτη Γη με την διαγαλαξιακή Doom μουσική και την σκοτεινή μπάσα ύλη του. Το διαβόητο πλήρωμα του είναι οι:

Αλέξανδρος Λιάμης - κιθάρα
Αλκίνοος Τσακάκος - ντραμς
Δημήτρης Περράκης - φωνή
Πάρης Μπαρουτίδης - μπάσο
Παναγιώτης Μπούρμπος - κιθάρα

YouTube
Facebook


FUZZ MAHAL

Οι Fuzz Mahal σχηματίστηκαν το Μάρτιο του 2017 στην Αθήνα. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, μπήκαν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή τον Φεβρουάριο του 2018. Ο ήχος τους είναι Heavy/Stoner Rock, με αρκετές επιρροές και από άλλα είδη της Rock. Στην τωρινή τους σύνθεση είναι οι Περικλής Ζυγούρης στα φωνητικά, Διονύσης Τσαρούχης στην κιθάρα, Παύλος Καπέλης στο μπάσο και Δημήτρης Ζαρίδας στα ντραμς.

BandCamp
YouTube
Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.