Πιο πρόσφατα

4/12/18

Το line up της 4ης ημέρας του Templefest

Το πρώτο Templefest ολοκληρώνεται την Κυριακή 30/12 με τη συμμετοχή των Universe217, Last Rizla, Mass Culture και Mammock

Templefest 2018 - Ημέρα 4η
Κυριακή 30 Δεκεμβρίου
Temple Athens (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα)

Universe217
Last Rizla
Mass Culture
Mammock

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (θα διατεθούν περιορισμένα 300 εισιτήρια):
30 ευρώ (τετραήμερο all-access εισιτήριο - περιορισμένη διάθεση)
8 ευρώ (προπώληση - μονοήμερο εισιτήριο για 30/12)
10 ευρώ (στο ταμείο - μονοήμερο εισιτήριο για 30/12)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Seven Spots
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
WIND
Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
Yoleni's Greek Gastronomy center (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 - www.yolenis.com)

Ηλεκτρονική προπώληση

LINKS:
Universe217
Last Rizla
Mass Culture
Temple Athens Official Site
Facebook
3P Lab

*** Το Templefest θα λάβει χώρα το τετραήμερο Πέμπτη 27 - Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στο Temple Athens. Επισκεφθείτε το event page του τετραημέρου για όλες τις πληροφορίες.

Ένας χρόνος λειτουργίας του Ναού πέρασε, κι ούτε εμείς οι ίδιοι δεν το καταλάβαμε. Ένας χρόνος γεμάτος μουσικές, στεγασμένες για πρώτη φορά στον δικό μας χώρο: Έναν συναυλιακό Ναό, για εμάς και κάθε πιστό της ποιοτικής μουσικής και ψυχαγωγίας.

Μέσα από προβληματισμούς, ανησυχίες, στεναχώριες, αλλά και ενθουσιασμό, χαρά, αισιοδοξία και πίστη στο όραμα που οι ίδιοι δημιουργήσαμε, με τα μάτια στραμένα στον στόχο που θέσαμε, γεννήθηκαν ιδέες, φιλοδοξίες και συναυλιακά δημιουργήματα που ποτέ δεν πιστέψαμε πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε.

Από το Ναό πέρασαν μερικές από τις αγαπημένες μας μπάντες και καλλιτέχνες. Καλλιτέχνες οι οποίοι μας κατέστησαν οπαδούς, μας έκαναν χρόνια πριν (ή ίσως όχι και τόσο πολλά) να τρέχουμε από δισκάδικο σε δισκάδικο κι από σκηνή σε σκηνή, για να απολαύσουμε το έργο τους. Κάποιοι στόχοι επετεύχθησαν και κάποιοι άλλοι παρέμειναν στο bucket-list για να επιτευχθούν στο μέλλον. Είμαστε εδώ. Συνεχίζουμε. Αυτή είναι μόνο η αρχή.

Το Templefest δεν είναι ένα "showroom" των μπαντών που αγαπάμε (ή τουλάχιστον όχι μόνο). Είναι μια γιορτή, ο δικός μας τρόπος να αφήσουμε πίσω μας μία σπουδαία σεζόν, αλλά και μία χρονιά που έφερε ακόμη πιο κοντά μας όσα αγαπάμε στην μουσική και τα παράγωγά της. Το πρώτο Templefest είναι αφιερωμένο στην Ελληνική σκηνή κι από το "πατάρι" του Ναού που άλλαξε την ζωή μας, θα παρελάσουν για αυτό, μπάντες και μουσικές, που η καθεμία με τον τρόπο της έχει βάλει το δικό της λιθαράκι στην διαμόρφωση (ή και ανα-διαμόρφωση) της συναυλιακής ζωής της πόλης μας.

Το πρώτο Templefest λαμβάνει χώρα το τετραήμερο 27-30 Δεκεμβρίου και σας καλεί κοντά του.

Διάβασε ακόμη:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.