Πιο πρόσφατα

24/1/19

Devil Made Me Do It live στο Temple

Οι Devil Made Me Do It παρουσιάζουν το Her Majesty's Pleasure ζωντανά στο Temple - Μαζί τους οι Deathcrop Valley και οι Beyond Perception

Devil Made Me Do It ζωντανά στην Αθήνα
"Her Majesty's Pleasure" παρουσίαση δίσκου
Special guests: Deathcrop Valley + Beyond Perception
Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι)
Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου
Πόρτες: 21:00

Πληροφορίες

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
6€ (προπώληση)
8€ (ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Seven Spots
Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
Wind
Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
Yolenis Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 - www.yolenis.com)

Ηλεκτρονική προπώληση

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους album "Her Majesty's Pleasure" μέσω της υπερδραστήριας Ikaros Records, οι alternative metallers Devil Made Me Do It ανεβαίνουν στην σκηνή του Temple, για να το παρουσιάσουν, συνοδεία κάποιων ακόμη ιδιαίτερων εκπλήξεων!

Το γκρουβάτο rhythm section των Devil Made Me Do It, δημιουργεί την βάση πάνω στην οποία metal κιθάρες ζωγραφίζουν heavy riffs που έχουν τον πυρήνα των επιρροών τους στην δοξασμένη δεκαετία των 00's και σχήματα όπως οι Godsmack, Disturbed, Breaking Benjamin, ενώ διέπονται από την φρεσκάδα του πιο σύγχρονου alternative metal ήχου, όπως εξακολουθούν να μας τον προσφέρουν σχήματα όπως οι τεράστιοι Stone Sour. Οι ίδιοι, έχοντας στις τάξεις τους μέλη και πρώην μέλη σημαντικών σχημάτων της εγχώριας metal σκηνής (Furor, Unsin, Spitback κ.α.) αποτελούν ένα έμπειρο -σε επίπεδο μονάδων- συναυλιακό σχήμα, που μέχρι στιγμής παρουσιάζεται δεόντως ισοπεδωτικό σε όσες ζωντανές εμφανίσεις έχει πραγματοποιήσει, γεγονός που μπορούν να επιβεβαιώσουν όσοι έχουν παρακολουθήσει έστω και μία εξ' αυτών.

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μάρτυρες ενός σχήματος που συμβαίνει τώρα, και πραγματοποιεί ήδη κάποια πολύ φιλόδοξα βήματα, σε μία διαρκώς ανθίζουσα εγχώρια metal σκηνή. Φυσικές κόπιες του "Her Majesty's Pleasure" όπως και πλούσια ποικιλία από merchandise, θα είναι διαθέσιμα στον χώρο της συναυλίας.


Την συναυλία θα ανοίξουν δύο άκρως επίκαιρα heavy rock σχήματα, που έχουν προσφάτως και εκείνα κυκλοφορήσει νέες δισκογραφικές δουλειές. Οι Deathcrop Valley παρουσιάζουν μια διαρκώς αυξάνουσα δημοτικότητα, χάρη στην ιδιαίτερη ποιότητα του ομώνυμου ντεμπούτο full length album τους, ενώ οι Beyond Perception είναι οι "παλιές καραβάνες" της βραδιάς, που επέστρεψαν προσφάτως στην δισκογραφική δράση, με το γκρουβάτο και ιδιαίτερα πωρωτικό "Vital Ground" album.

LINKS:
Devil Made Me Do It Official Site
Facebook
Deathcrop Valley
Beyond Perception Official Site
Facebook
Temple Athens Official Site
Facebook
3P Lab

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.