Πιο πρόσφατα

15/1/19

Πρώτο trailer από το Greek Rock Revolution [VIDEO]

Στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του επερχόμενου ντοκιμαντέρ για την ροκ σκηνή στην Ελλάδα

Το Greek Rock Revolution είναι ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 95 λεπτών που περιστρέφεται γύρω από την πρόσφατη ιστορία της ροκ σκηνής στην Ελλάδα. Εμφανίζονται συγκροτήματα όπως οι 1000mods, Tuber, Naxatras, Puta Volcano, Villagers of Ioannina City, Planet of Zeus και Nightstalker, μπάντες που έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο κοινό όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και στο εξωτερικό, με κύκλους στην Ευρώπη αλλά και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού να μιλούν σοβαρά για την ελληνική σκηνή.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο Ισπανός σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Miguel Cano συνομίλησε με όλα τα συγκροτήματα και μαγνητοσκόπησε πρόβες και συναυλίες τους σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Σέρρες, Αθήνα, Πάτρα, Χιλιομόδι και Ιωάννινα.

Το ντοκιμαντέρ Greek Rock Revolution βρίσκεται τώρα στην τελευταία φάση της παραγωγής του και αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον ερχόμενο Μάρτιο. Ο στόχος των ανθρώπων γύρω από το ντοκιμαντέρ είναι να γίνουν οι πρώτες προβολές σε διεθνή φεστιβάλ ταινιών και στη συνέχεια να προβληθεί σε κινηματογράφους, στην τηλεόραση αλλά και σε online πλατφόρμες.

Δείτε το πρώτο trailer εδώ:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.