Πιο πρόσφατα

16/3/19

Η ημιτελική φάση της Battle of the Bands

Το Eightball υποδέχεται τους ημιτελικούς της φετινής Battle of the Bands

BATTLE OF THE BANDS 2018-19
Ημιτελική Φάση

Α' Ημιτελικός, Κυριακή 31 Μαρτίου

Σειρά εμφάνισης:
ΦABRICA
BLIZS
ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ
FRIENDZONE
VAST WAVES

FB Event

Β' Ημιτελικός, Κυριακή 7 Απριλίου

Σειρά εμφάνισης:
BB TUNES
WICKED SKY
ONE WAY TICKET
DIVERDOWN
FAITH IN TRANCE

FB Event

Eightball Live Stage (Πίνδου 1, Λαδάδικα)
Oι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 / Οι συναυλίες ξεκινούν στις 21:00
Είσοδος (με μπύρα): 6€

* Tα συγκροτήματα που συμμετέχουν, ερμηνεύουν 6 κομμάτια το καθένα (δικά τους ή και διασκευές).
** Οι 3 νικητές της κάθε βραδιάς θα προκύψουν από ψηφοφορία στην οποία συμμετέχει το κοινό.

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

ΦABRICA

Οι Φabrica είναι μια νεοσύστατη μπάντα από τη Θεσσαλονίκη με δικό της στούντιο, στο οποίο ηχογραφεί τη μουσική της, με πειραματικούς και ηλεκτρονικούς ήχους να συνδυάζονται με το ροκ ύφος της.

Τα μέλη:
Peter D.kay - guitars, vocals
Vavangelie E. Kritzaki - back vocals
Mary Nto - back vocals
SariJon - bass guitar effects
Pavlos Didaskalou - drums

Facebook Page


BLIZS

Οι Blizs είναι μια nu metal μπάντα, που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2017 αποτελούμενη από τους Γιάννη Καλουζίδη στο τραγούδι, Θωμά Καϊτατζή και Δημήτρη Πήλιουρη στις κιθάρες, Βασίλη Βατάκα στο μπάσο και Χρήστο Αγγελή στα ντραμς.

Πήραν μέρος στο Battle of the Bands της προηγούμενης περιόδου και έφτασαν μέχρι τον Τελικό του Μαΐου 2018, όπου και κατέλαβαν την 3η θέση.

Facebook


ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ

Οι Γης Μαδιάμ είναι ένα 5μελές αμιγώς γυναικείο συγκρότημα, που υποστηρίζει το ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι, αλλά και το έντεχνο. Δημιουργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2016. Έκτοτε, έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις τόσο στην περιοχή του νομού Σερρών, όσο και σε πιο μακρινές περιοχές (Schoolwave Festival, Αθήνα).

Στόχος τους, να παρουσιάσουν στον κόσμο την ελληνική παραδοσιακή μουσική με μια πιο νεανική και ανανεωμένη ματιά και να τον κάνουν να την αγαπήσει όσο και οι ίδιες. Χαρακτηριστικό τους, οι διασκευές τους με έντονες πολυφωνικές πινελιές. Στο ρεπερτόριό τους εντάσσουν και δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις. Έχουν πάρει το 3ο βραβείο στον διαγωνισμό του 6ου School Music Festival Serres.

Μέλη συγκροτήματος:
Στέλλα Τζίνα, τραγούδι
Βασιλική Κιορίδου, κανονάκι
Μαρία Κύρβεη, βιολί
Μαρία Τζίνα, κιθάρα
Φυλίνα Μπόγιογλου, κρουστά

Facebook
Blogspot


FRIENDZØNE

Οι FriendZøne είναι μια νέα μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, με ενεργή συμμετοχή στη ροκ σκηνή της πόλης από τα τέλη του 2017. Η μουσική του σχήματος ταξιδεύει στα 80s, χωρίς να της λείπει το πιο μοντέρνο ροκ στοιχείο.

Τον Φεβρουάριο του 2018, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο EP disc με τίτλο "Διασυρμός", κατοχυρώνοντας τη δυναμική παρουσία του στον χώρο.

Η σύνθεση της μπάντας είναι:
Ιωάννης Κεσμήρης - κύρια ηλεκτρική κιθάρα/φωνητικά
Θανάσης Γουγλιάς - ηλεκτρική κιθάρα
Νίκος Βέκης - μπάσο
Μιχάλης Καραθάνος - τύμπανα

Facebook Page


VAST WAVES

Οι Vast Waves είναι ένα heavy rock συγκρότημα από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Σχηματίστηκαν το 2018 με κύριο στόχο την ανακάλυψη νέων διαστάσεων. Κύριες επιρροές του συγκροτήματος αποτελούν οι: ClutchKyussRage Against the MachineTool και Pearl Jam.

Αυτή την περίοδο, το συγκρότημα δουλεύει πάνω στο πρώτο του album το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι:
Απόστολος Βαργιάμης - vocals/rhythm guitar
Αλέξανδρος Δελητζάς - lead guitar
Στέλιος Σαρόγλου - bass
Βύρων Μαστροσάββας - drums

Facebook Page


B.B. TUNES

Οι B.B. Tunes είναι μια παρέα που βρέθηκε πριν από 4 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, φέρνοντας ο καθένας τις δικές του εμπειρίες και τα δικά του μουσικά ακούσματα. Η πρώτη γνωριμία έγινε τότε και χρειάστηκε να περάσουν 4 χρόνια, ώστε να ωριμάσουν οι συνθήκες και να σμίξουν μουσικά.  Έτσι λοιπόν, πριν από μερικούς μήνες ξεκίνησαν να παίζουν blues κομμάτια, βάζοντας ο καθένας τις δικές του ιδέες και έχοντας οδηγό τον αυτοσχεδιασμό και την αγάπη για τη μουσική.

Αυτοί είναι, λοιπόν, οι B.B. Tunes, με τους Σωτήρη Καρβούνη (κιθάρα - φωνητικά), Πάρη Σταματιάδη (κιθάρα - φωνητικά), Γιάννη Χατζηαράπη (μπάσο) και Σάββα Καραγιαννίδη (drums).


WICKED SKY

Οι Wicked Sky σχηματίστηκαν από δύο φίλους στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Το αρχικό σχήμα περιλάμβανε ντραμς και κιθάρα/φωνή, ενώ σύντομα προστέθηκαν και δεύτερη κιθάρα και μπάσο. Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου μετακομίσεων και επιστροφών για επαγγελματικούς λόγους, οι κιθάρες έγιναν τρεις, ενώ το συγκρότημα ολοκληρώθηκε με τον ερχομό τραγουδίστριας, η οποία έδωσε το ύφος που χρειάζονται τα τραγούδια για να αποδοθούν, όπως τα εκτέλεσαν οι δημιουργοί τους.

Το μουσικό στυλ του συγκροτήματος κινείται στα πλαίσια του hard rock/ heavy metal παίζοντας συνθέσεις συγκροτημάτων όπως AC/DCIron MaidenMetallicaGuns N' RosesJudas Priest και άλλα.

Η σύνθεση είναι:
Βασιλεία (φωνητικά)
Γιάννης (τύμπανα)
Χρήστος (μπάσο)
ΚώσταςΠαναγιώτης και Γιώργος (κιθάρες)

Facebook Page


ONE WAY TICKET

Οι One Way Ticket δημιουργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2018. Μετά την αποχώρηση ενός μέλους το καλοκαίρι, τα μέλη τους πειραματίζονται πολύ σε διάφορα είδη του rock, από alternative, pop μέχρι funk και hard.

Προς το παρόν δεν έχουν δικά τους κομμάτια και ασχολούνται κατά βάση με διασκευές. Παρ' όλα αυτά έχουν βάλει μπρος τη δημιουργία δικών τους τραγουδιών στις τελευταίες τους πρόβες. Έχουν κάνει ήδη δύο ζωντανές εμφανίσεις. Είναι φίλοι και καλή παρέα και περνούν πολύ όμορφα μέσα από τη μουσική.

Η σύνθεση της μπάντας:
Στέλιος Κορδελίδης - φωνή/κιθάρα
Γιώργος Αλεξανδρόπουλος - lead κιθάρα / back vocals
Ευθύμης Παπαδημητρίου - τύμπανα
Δαμιανός Καραουγλάνης - μπάσο

Facebook Page


DIVERDOWN

Οι DiverDown είναι ένα πενταμελές alternative pop/rock συγκρότημα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησαν δυναμικά τις εμφανίσεις τους στην τοπική σκηνή με πολύ θετικές αντιδράσεις από το κοινό. Έλαβαν μέρος στο πρόσφατο Street Mode Festival στο πλαίσιο του διαγωνισμού NBT, στον οποίο κατέκτησαν μια θέση στο LongFest 2019 στην Αθήνα.

Αυτή την περίοδο βρίσκονται στο studio όπου και ολοκληρώνουν τις συνθέσεις τους για τον επερχόμενό τους δίσκο και σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο τους single.

Η σύνθεση της μπάντας είναι:
Dimitris Xatzi (lead guitar / vocals)
Leuteris Tsouleas (vocals)
Teo Koutsos (drums)
Stefanos Gin (rhythm guitar / vocals)
Vaggos Gkioxis (bass)

Facebook Page


FAITH IN TRANCE

Είναι ένα συγκρότημα metalcore, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Μια ομάδα ανθρώπων που τους αρέσει να ασχολούνται με τη μουσική και που άρχισαν να παίζουν ως σχήμα στα μέσα του 2017 και σήμερα είναι οι εξής: Κώστας (φωνητικά), Χάρης (κιθάρα), Κωνσταντίνος (μπάσο), Γιάννης (τύμπανα).

Έχουν αφιερωθεί στην παραγωγή πρωτοποριακής μουσικής από την αρχή και σύντομα θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους ΕP με τίτλο "Faith", που παράγεται υπό την επίβλεψη του ίδιου του Κώστα Κατσαντώνη. Οι επιρροές τους: As I Lay DyingLamb of God, August Burns RedAt the Gates.

Facebook


Περισσότερες πληροφορίες:
Battle of the Bands Facebook Group
i-Jukebox
Eightball Club


Έπαθλα Νικητών:
Τα δώρα που θα κερδίσουν τα γκρουπ που θα συμμετάσχουν στον Τελικό του Battle of the Bands 2018-19, είναι:

ΝΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΔΗΣ / LABYRINTH OF THOUGHTS RECORDS
Δωρεάν mastering.

ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ 
Προσφορά ενισχυτής AG10 της Aroma, μπαταρίας και ρεύματος, για κιθάρα, κινητό, tablet κ.ά.

REVOLVER STUDIO 
Demo 4 τραγουδιών.

JAM STUDIO 
Ηχογράφηση μιας ημέρας.

NOWHERE STUDIO
8ωρη παροχή υπηρεσιών για πρόβες.

VALVE STUDIO 
Ηχογράφηση 10 ωρών.

ONE TWO SIX CLOTHING
Προσφορά 50 t-shirts με τυπωμένο το λογότυπο της μπάντας σε μια όψη και ένα χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.