Πιο πρόσφατα

11/4/19

20 χρόνια Social Waste στη Θεσσαλονίκη

Οι Social Waste γιορτάζουν 20 χρόνια στη σκηνή με μια μεγάλη συναυλία στον Πολυχώρο WE

20 χρόνια Social Waste

Tο 1999, μια παρέα πιτσιρικάδες εμφανίστηκαν σε μια χοροεσπερίδα του συνοικιακού σχολείου τους στο Ηράκλειο και άρχισαν να ραπάρουν εκπλήσσοντας τους παρευρισκόμενους με το ρυθμό, τον ήχο και τον κοινωνικοπολιτικό τους στίχο. Η παρέα μεγάλωνε και μίκραινε, χανόνταν και βρισκόταν και από τότε έχουν περάσει 20 χρόνια κι ακόμα ραπάρουν. Λένε λοιπόν να το γιορτάσουν μαζί σας και στη Θεσσαλονίκη, σε ένα μεγάλο live στο WE. Το Σάββατο 11 Μαΐου στο WE.

#20xroniaSocialWaste #20CIALWASTE

Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση και πόρτα: 10€

Ηλεκτρονικά από το viva.gr
WE (Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη - 2310 284 700)
Ακυβέρνητες Πολιτείες Συνεργατικό Βιβλιοπωλείο-Καφέ (Αλεξάνδρου Σβώλου 28 - 2310273207)
Σε όλα τα φυσικά σημεία του viva.gr

Αφίσα, artwork: Ioannis Ikonomakis

Social Waste

Οι Social Waste δημιουργήθηκαν το 1999 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δεκαεφτάχρονοι τότε, μαθητές ακόμα, τράβηξαν αμέσως την προσοχή των active member, οι οποίοι τους πρότειναν να συνεργαστούν στα πλαίσια της ομάδας παραγωγής τους, της Freestyle Productions.

Μετά από περιπλάνηση ετών στον κόσμο του ελληνικού hip hop, πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, πολλά τραγούδια και εμπειρίες στη σκηνή. Το 2004 αποχωρούν από τη Freestyle Productions, τηρώντας σιγή ιχθύος μέχρι και το 2013, οπότε αποφάσισαν να ξαναβγούν στο προσκήνιο. Το Νοέμβρη του 2013 κυκλοφόρησαν το άλμπουμ "Στη γιορτή της Ουτοπίας", το Δεκέμβρη του 2015 το άλμπουμ "Με μια πειρατική γαλέρα" και τον Φλεβάρη του 2017 μαζί με τα Αντίποινα κυκλοφόρησαν το άλμπουμ "Το hip hop της Μεσογείου".

Στις ζωντανές τους εμφανίσεις συνδυάζουν τον ξεχωριστό κοινωνικοπολιτικό στίχο και το δυναμισμό του hip hop με τους παραδοσιακούς ήχους και τα όργανα της Μεσογείου.

Μετρούν πολυάριθμες εμφανίσεις σε συναυλιακούς χώρους, κοινωνικά κέντρα, καταλήψεις και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στη Κύπρο, τη Γερμανία, τη Νορβηγία και το Μεξικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.