Πιο πρόσφατα

20/6/19

Νέες ανακοινώσεις από το Street Mode Festival

Moscow Death Brigade, Nova Twins και Algiers προστίθενται στο line up του φετινού Street Mode Festival

Μετά τους τεράστιους Ska-P, τις εμπρηστικές Pussy Riot, τους Dubioza Kolektiv αλλά φυσικά και τους Subcarpati, το Street Mode Festival συνεχίζει με τρεις ακόμη σημαντικές προσθήκες στο line up του, με τους Moscow Death Brigade, Nova Twins και Algiers.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις:

Οι Moscow Death Brigade στο Street Mode Festival 2019!

Οι τρεις μασκοφόροι από την Μόσχα μπλέκουν hip hop με hardcore και ηλεκτρονική μουσική, και ισοπεδώνουν τα πάντα στο πέρασμα τους!

Με full face κουκούλες, έντονο αντιφασιστικό χαρακτήρα, άπειρο τσαμπουκά και βασική επιρροή τους πατέρες του cross over Beastie Boys οι Moscow Death Brigade φέρνουν την επανάσταση επί σκηνής, και αναμένεται να "βάλουν φωτιά" στο stage του Street Mode Festival.

Μια μπάντα που θα καταφέρει να ενώσει το rock με το hip-hop κοινό του φεστιβάλ, χωρίς πολύ δυσκολία. Prove Them Wrong!


Οι Nova Twins στο Street Mode Festival 2019!

H Amy Love και η Georgia South είναι οι Nova Twins από το Λονδίνο. Δυο εικοσάχρονα οργισμένα κορίτσια που μπλέκουν τους MC5 με την Missy Elliott, τους Skunk Anansie με τον Skepta, το punk με το hip-hop. To καλοκαίρι θα περάσουν από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Ευρώπης ενώ θα περιοδεύσουν επίσης με τους Prophets of Rage!

Tον Σεπτέμβρη θα περάσουν και από το Street Mode Festival όπου αναμένεται να μας προσφέρουν μια έντονη και μοναδική εμπειρία. Οι Nova Twins είναι μια ιδιάζουσα μουσική πρόταση που έχει σκοπό να δημιουργήσει το rock του μέλλοντος. Πάνω από όλα όμως είναι δυο δυναμικές, ανεξάρτητες και εμπνευσμένες γυναίκες με ισχυρές κοινωνικοπολιτικές ανησυχίες.

You know what time it is, murder that bassline!


Οι Algiers στο Street Mode Festival 2019!

Άλλη μια ιδιόμορφη περίπτωση που θα περάσει από το φετινό Street Mode Festival. Τόσο τα ιδρυτικά μέλη όσο και η μεταγραφή, δηλαδή ο Matt Tong των Bloc Party, μάχονται καθημερινά εναντίον των αυταρχικών κυβερνήσεων και των αποτελεσμάτων τους. "The Revolution Is Always" όπως δηλώνουν και οι ίδιοι!

Μουσικά οι Algiers ανακατεύουν την σκοτεινότερη πλευρά του post punk με gospel και soul στοιχεία. Με δυο δίσκους στο ενεργητικό τους (το ομώνυμο του 2015 και το "The Underside of Power" του 2017) ήδη αποτελούν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μπάντες του σήμερα και μια μεγάλη ελπίδα για το κοντινό μέλλον. Συγκροτήματα όπως οι Algiers πάνε την μουσική ένα βήμα παραπέρα, και η εμφάνισή τους θα συζητηθεί για καιρό.


Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain για περισσότερα!

Διάβασε ακόμη:



Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από το 10ο Street Mode Festival. Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.