Πιο πρόσφατα

22/10/19

Acid Death: 30 Years Anniversary ζωντανά στο Temple

Οι θρυλικοί Acid Death γιορτάζουν τα 30 χρόνια τους ζωντανά στο Temple - Μαζί τους οι DreamLongDead και Evil Within

Acid Death - Alive & Still Kicking - 30-Years Anniversary
Special guests: DreamLongDead + Evil Within
Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019
Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα)
Πόρτες: 20:00

Πληροφορίες

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Προπώληση: 8€
Ταμείο: 10€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Seven Spots
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (viva kiosk)
Καταστήματα WIND
Yoleni's (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 - www.yolenis.com)

Ηλεκτρονική προπώληση

30 χρόνια βρίσκεται εκεί έξω το όνομα Acid Death. Δισκογραφώντας, κάνοντας live, δημιουργώντας, σε ένα μουσικό ιδίωμα "μοναχικό", στριφνό, περίεργο, οι Αθηναίοι prog/ tech death metallers διαγράφουν έναν δρόμο γεμάτο, αλλά δύσβατο. Η προσωρινή διάλυσή τους, όχι μόνο δεν τους πτόησε, αλλά τους δυνάμωσε ακόμη περισσότερο, μετατρέποντας την 10ετή απουσία τους σε καύσιμο για την συνέχεια.

Η ώρα ήρθε τα 30 αυτά χρόνια να εορταστούν με τον καταλληλότερο τρόπο και την καταλληλότερη ώρα, με σύμμαχο τον κόσμο που ήταν και είναι κοντά στην μπάντα. Ένας μόνο δρόμος υπάρχει για αυτό και είναι μια ελληνική περιοδεία, κατά την οποία πραγματοποιούν και το πέρασμα του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου από τον συναυλιακό Ναό της Αθήνας. Μείνετε συντονισμένοι για ακόμη περισσότερες ημερομηνίες.

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Κθουλικοί gloomy death metallers DreamLongDead, με το ευθύβολο, ωμό, πρωτόγονο αλλά άκρως μουσικό metal τους, που έχουν εδώ και κάτι λιγότερο από έναν χρόνο κυκλοφορήσει το επικό "Umbra" full length album τους, όπως και οι extreme metallers Evil Within με τον επηρεασμένο από At The Gates, Behemoth, Slayer, Amorphis και Dark Funeral πολυμορφικό και τραχύ ήχο τους, των οποίων το ντεμπούτο full length album "Darker Than You" ηχογραφήθηκε σε παραγωγή του Σάββα Μπετίνη, mainman των headliners της βραδιάς Acid Death.


ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:
Acid Death Official Site
Facebook
DreamLongDead
Evil Within Official Site
Facebook
Temple Official Site
Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.