Πιο πρόσφατα

19/11/19

Dendrites live στο Κιλκίς

Οι Dendrites παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ, Grow, στο Κιλκίς και το Take Five

Dendrites | Live at Take Five | 7 December 2019

Οι Dendrites έρχονται στο Κιλκίς και φέρνουν μαζί τους τον καταπληκτικό νέο τους δίσκο GROW! Έχοντας αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από μεγάλα webzines σε όλο τον κόσμο, οι Dendrites επισκέπτονται το Κιλκίς για μια βραδιά με πάρτυ, ιδρώτα και groovy southern stoner rock! Μην το χάσετε!

Address: Καλούδη 12, Κιλκίς
Doors Open: 21:00
Damage: 3 EUR

DENDRITES

Οι Dendrites είναι μια groovy southern stoner rock μπάντα από τον Βόλο. Δημιουργήθηκαν το 2014 και ο ήχος τους ενώνει τα vibes του μοντέρνου Αμερικάνικου Νότου με τις καλύτερες στιγμές των 90s (Alice in Chains, Soundgarden) και την groovy αισθητική των Pantera, Down και BLS. Έχουν κυκλοφορήσει 2 full-length albums:

"Dendrites" (Self-Released, 2016). Produced in its entirety by the band at Red Goat Home Studios by Thanasis Timplalexis and Dendrites.

"GROW" (Ikaros Records, 2019). Recorded by Dendrites and Thanasis Timplalexis, Mixed by Psychon Nyne (Septic Flesh) at SoundAbuse Productions, Mastered by Steve Lado (Tardive Dyskinesia) with artwork by Bewild Brother.

Η τελευταία τους δουλειά με τίτλο GROW κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019 από την Ikaros Records σε ltd edition βινύλιο, 300 κόπιες σε όλο τον κόσμο (black, hand-numbered, w/ download code) και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από webzines και μουσικά περιοδικά στην Ελλάδα και τον κόσμο. Πρόσφατα, το GROW κυκλοφόρησε και σε super ltd 1st edition digipack CD (100 κόπιες, hand-numbered, w/ 8-page booklet, artwork by Bewild Brother) και διατίθεται αποκλειστικά μέσω της μπάντας στα lives shows για την προώθηση του δίσκου.

Μέχρι σήμερα, οι Dendrites έχουν μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως Brant Bjork, Naxatras, Planet of Zeus, 1000Mods, The Re-Stoned, Nightstalker, Kadavar, Tardive Dyskinesia, Septic Flesh.

Διάβασε ακόμη:

Latest Official Release

GROW (Ikaros Records, 2019)
Order Vinyl via Vinyl Monster
Streaming
Bandcamp
Follow on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.