Πιο πρόσφατα

8/11/19

Desert Monks & Honeybadger live στο Temple

Οι Desert Monks και οι Honeybadger ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στη σκηνή του Temple για ένα show υψηλών προδιαγραφών

Desert Monks + Honeybadger ζωντανά στην Αθήνα
Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019
Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα)
Πόρτες: 21:00

Πληροφορίες

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Προπώληση: 6€
Ταμείο: 8€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Seven Spots
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Viva Kiosk)
Καταστήματα WIND
Yoleni's (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 - www.yolenis.com)

Ηλεκτρονική προπώληση

Στις 15 Νοεμβρίου οι Desert Monks και οι Honeybadger θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στη σκηνή του Temple ενώνοντας δυνάμεις για ένα desert/ heavy/ indie rock show υψηλών προδιαγραφών.

Οι Desert Monks σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2015. Ο πολυπρόσωπος, εκλεπτυσμένος και παραμορφωμένος ροκ ήχος τους, εμπλουτισμένος με συμπαγή ντραμιστικά beats, ευκολομνημόνευτες και γλυκόπιοτες μελωδίες και ηλεκτρισμένες οργανικές λούπες, λυτρώνεται από ογκώδη heavy rock ξεσπάσματα, καταλήγοντας σε ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα που περιλαμβάνει τα πάντα, από ατμοσφαιρικά ηχοτοπία, μέχρι χορευτικές ροκ γκρούβες. Το ντεμπούτο "Dark Grooves" που κυκλοφόρησε το 2018, δικαιωματικά κέντρισε την προσοχή κοινού και μουσικού τύπου, καταδεικνύοντας την διάθεση της μπάντας να ξεχωρίσει και να γράψει την δική της ιστορία στο ιδίωμα.

Οι Honeybadger δεν αρέσκονται σε μουσικές φόρμες, μόδες και τάσεις. Τα studio jams -που άλλωστε αποτέλεσαν εναρκτήριο έναυσμα της πορείας τους- γρήγορα δημιούργησαν ένα πολυμορφικό αποτέλεσμα με επιρροές από το grunge του Seattle, τα θρυλικά 70's, τα blues, την αμερικάνικη και βρετανική ροκ σκηνή, την σύγχρονη indie και την garage, με μία σκονισμένη desert/ heavy rock επικάλυψη. Η καθημερινότητα, η ρουτίνα της, κάθε λογής ψυχολογική κατάπτωση, βρίσκουν την απάντηση που ψάχνουν, μέσα στην μουσική των Honeybadger και στο ένα και μοναδικό πράγμα που τελικά πρεσβεύει: Το rock 'n' roll! Η επερχόμενη πλήρης δισκογραφικής τους δουλειά, αναμένεται με ανυπομονησία, αφού μας έχουν ήδη συστηθεί με το ποιοτικότατο "The Rain" EP.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:
Desert Monks
Honeybadger
The Temple Website
Facebook Page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.