Πιο πρόσφατα

23/11/19

Κακό Συναπάντημα live στο An Club

Το Κακό Συναπάντημα επιστρέφει στην Αθήνα και το An Club με full band σύνθεση

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ (Full Band)
+ DJ Set: Ras Chidy
Doors open: 21:00 - Starts: 22:00 - Damage: 10 euros

Fb event

Το Κακό Συναπάντημα ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2001 σαν low bap group ύστερα από την συνένωση 2 συγκροτημάτων, των GFN (από 1996, Καστοριά και μετέπειτα Καβάλα) και των Real Side (από 1999, Σέρρες). Τον Σεπτέμβριο του 2002 κυκλοφορεί ο πρώτος δίσκος με τίτλο "Το κακό συναπάντημα" από το ανεξάρτητο label Octagon και την Freestyle Productions.

Είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος σε κυκλοφορία από συγκρότημα της επαρχίας στην χώρα μας στο συγκεκριμένο είδος μουσικής.

Οι επιρροές από την reggae και την dub, καθώς και η δημιουργία της μπάντας έφεραν τον δεύτερο δίσκο με τίτλο "Κακό συναπάντημα" το 2008 . Ανεξάρτητη παραγωγή όπως και όλα. Είναι ο πρώτος ελληνόφωνος reggae δίσκος.

Το 2012 κυκλοφορεί από την μπάντα ο τρίτος δίσκος "Pressureality", ενώ το 2014 ο τέταρτος "Children".

Το 2015 και το 2016 κυκλοφορούν οι δίσκοι concept "Babylon", "The Taleporians" και "Insighwards", ενώ το 2017 ο δίσκος "Πωλείται", σε soundsystem versions που αποτελεί την 7η δουλειά του σχήματος.


Το συγκρότημα έχει κάνει από το 2001 ως σήμερα εμφανίσεις σχεδόν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, σε συναυλιακούς χώρους, bars, festival κλπ. Επίσης έχει κάνει support σε μπάντες του εξωτερικού όπως οι Inner Circle, Groundation, Dub Incorporation, Asian Dub Foundation, Mykal Rose from Black Uhuru κ.α.

Σήμερα το σχήμα είναι 8μελές σαν μπάντα, εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, ενώ ηχογραφεί στον ηχολήπτη της Steve Dickins στο Studio Crossroads στις Σέρρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.