Πιο πρόσφατα

15/2/20

Above Us The Waves live στο An Club

Οι σαρωτικοί Above Us The Waves επιστρέφουν στο An Club - Special guests: Skybinder, Meet the Maker, Fatal Fragments

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020
ABOVE US THE WAVES
Special guest: SKYBINDER | MEET THE MAKER | FATAL FRAGMENTS

Είσοδος: 7E - Doors: 20:00
Fb event

Οι σαρωτικοί Καβαλιώτες ABOVE US THE WAVES επιστρέφουν!

Πορωτικοί και με ακατάπαυστη ενέργεια, έχουν βρεθεί δίπλα σε σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας metal και hardcore σκηνής, και έχουν καταφέρει να κερδίσουν οπαδούς σε βαθμό εθισμού!!

Δίπλα τους θα βρεθούν οι Meet The Maker​, Fatal Fragments​ & και άλλη μια αγαπημένη μπάντα που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα!

Above Us The Waves: "Μια λαϊκή παροιμία λέει 'Σαν είν' ο χρόνος βίσσεχτος γάμοι να μη γενούνε, κι αμπέλια μη φυτεύγουνται γιατί ατσιποδιούνε'! Εμείς αμπέλι δεν θα φυτέψουμε άλλα άνετα παντρευόμαστε όποιον βρεθεί στο An Club την leap day της χρονιάς (29/02) στο δεύτερο headline show μας στην πρωτεύουσα για την προώθηση του Rough On High Seas."

Οι Above Us The Waves, μια από τις πιο ενεργές modern metal μπάντες της χώρας, έχοντας στις αποσκευές τους τον τελευταίο τους δίσκο "Rough on High Seas" και ζεστοί από την τελευταία τους Ευρωπαϊκή περιοδεία για την προώθηση του, επιστρέφουν για μια σειρά live εμφανίσεων στην Ελλάδα προτού ξεκινήσουν την δημιουργία του επόμενου τους άλμπουμ.

Μετά από ακριβώς ένα χρόνο έρχονται ξανά στην Αθήνα και το An Club το Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου για ένα δυνατό και γεμάτο λάιβ. Μαζί τους 3 από τις πιο ανερχόμενες εγχώριες μπάντες του μοντέρνου ήχου:

-SKYBINDER,
-MEET THE MAKER,
-FATAL FRAGMENTS


All uncool people are welcome!! for more info check below link.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.