Πιο πρόσφατα

3/1/14

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Ο Theodore live στη Θεσσαλονίκη!

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014, o Theodore θα συστηθεί για πρώτη φορά στο κοινό της Θεσσαλονίκης παρουσιάζοντας τραγούδια από το επερχόμενο δεύτερο album του αλλά και τραγούδια από το ντεμπούτο άλμπουμ  του  με τίτλο  “7” καθώς και διασκευές αγαπημένων κομματιών.
Ο Theodore, ένας τολμηρός και ανήσυχος καλλιτέχνης με έντονα avant garde στοιχεία, καταφέρνει να συνεπαίρνει τον θεατή, τόσο με την μουσική του ταυτότητα όσο και με τη εκρηκτική σκηνική του παρουσία, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό performing act.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ο Summer Rain σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το νεαρό καλλιτέχνη στην πρώτη του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη! Εξασφαλίσαμε για εσάς δύο διπλές προσκλήσεις, τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε με έναν πολύ απλό τρόπο:
Στείλτε μας το ονοματεπώνυμο σας με ένα e-mail στο summerrainradio@gmail.com και θέμα "Theodore" μέχρι την Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου και ίσως έχετε εσείς την ευκαιρία να βρεθείτε την Παρασκευή στο πρώτο live του Theodore στη Θεσσαλονίκη!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου, στη διάρκεια της εκπομπής Music Is Our Weapon με το Γιάννη Νέγρη (15:00-17:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.