Πιο πρόσφατα

8/8/14

Τι μετανιώνει ο Dave Mustaine;

Συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή Met Al Metal έδωσε ο Dave Mustaine, στα πλαίσια της εμφάνισης τους στο Τελ Αβίβ που τελικά ακυρώθηκε (λεπτομέρειες εδώ). Μεταξύ άλλων, μίλησε και για πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην εποχή που ήταν στους Metallica και τον James Hetfield.

Ο θρυλικός frontman των Megadeth δήλωσε εξ αρχής πως θα έπρεπε να αποχαιρετήσει τον Gar Samuelson, πρώτο ντράμμερ των Megadeth, πριν φύγει από τη ζωή, για να συνεχίζει λέγοντας πως "Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν θα έπρεπε να έχω κάνει, όπως η υπερβολική δόση ναρκωτικών, και μάλλον δεν έπρεπε να χτυπήσω τον James Hetfield στο πρόσωπο. Είναι πάρα πολλά. Μερικές φορές βλέπεις το παρελθόν και σκέφτεσαι ότι θα έπρεπε να κάνω κάποια πράγματα διαφορετικά".

Τουλάχιστον πλέον οι σχέσεις των δυο είναι αρκετά καλές, με τον Mustaine να ποστάρει μια φωτογραφία από... τα νιάτα τους στα γενέθλια του Hetfield, λέγοντας χρόνια πολλά στον κιθαρίστα των Metallica και συνοδεύοντας τις ευχές με τη φράση "αλλάξαμε τον κόσμο αδερφέ"!


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.