Πιο πρόσφατα

16/9/14

Ο Phill Collins επιστρέφει;

Πριν μερικούς μήνες ο Phill Collins είχε αφήσει για λίγο τη σύνταξη, για μια εμφάνιση στο σχολείο του γιου του, όπου έπαιξαν μαζί (περισσότερα εδώ). Στις 6 Δεκεμβρίου πιάνει ξανά μικρόφωνο, εξυπηρετώντας τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του ιδρύματος του, Little Dreams Foundation.

Το event θα λάβει χώρα στο Μαϊάμι, στα πλαίσια του Art Basel, της διεθνούς έκθεσης τέχνης της πόλης, με τον Collins να είναι ο headliner της βραδιάς και τις Laura Pausini και Alejandra Guzman να συμμετέχουν, ενώ την παρουσίαση έχουν αναλάβει η πρώην σύζυγος και συνιδρυτής του ιδρύματος, Orianne Collins Mejjati και ο David Frangioni.

Το ζεύγος Collins ίδρυσε το Little Dreams Foundation το 2000, προσφέροντας βοήθεια σε παιδιά με αθλητικές και καλλιτεχνικές ικανότητες ώστε να επιτύχουν τα όνειρα τους. Τον περασμένο Δεκέμβριο ίδρυσαν και παράρτημα στην πόλη του Μαϊάμι και με το event θα γιορτάσουν παράλληλα και τον ένα του χρόνο. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους σκοπούς του ιδρύματος.

Η συναυλία αυτή θα είναι η πρώτη του Phill Collins εδώ και τέσσερα χρόνια, εξαιρούμενης αυτής που αναφέρεται στην πρώτη παράγραφο, και θα κρατήσει μάλλον για περισσότερο από δυο τραγούδια, αντίθετα με την προαναφερόμενη.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.