Πιο πρόσφατα

29/10/14

Οικογενειακή υπόθεση η τέχνη για τους Ulrich

Όλοι γνωρίζουμε τον Lars Ulrich, την ηγετική φυσιογνωμία των Metallica και ντράμμερ τους από τα γεννοφάσκια τους. Πόσοι γνωρίζουμε όμως πως ο 86χρονος πατέρας του φημισμένου μουσικού είναι συνάδελφος του; Και αρκετά γνωστός μάλιστα, τουλάχιστον στη γενέτειρα χώρα του, τη Δανία.

Torben και Lars Ulrich πραγματοποίησαν πριν μερικές ημέρες μια κοινή εμφάνιση, στο Huset i Magstræde της Κοπεγχάγης, όπου στα πλαίσια του Wundergrund Festival έπαιξαν πειραματική μουσική. Μαζί τους ήταν ο πιανίστας και συνθέτης Søren Kjærgaard και ως guest οι Claus Bøje στα τύμπανα και Peter Friis Nielsen στο μπάσο.

Την κοινή εμφάνιση πατρός και υιού παρακολούθησαν περίπου 150 άτομα, και μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της βραδιάς, μέσω του Gafa.dk.

Φήμες λένε πως ο Torben Ulrich είναι ο μεγαλύτερος και αυστηρότερος φαν των Metallica. Μάλιστα σε μια σκηνή του Some Kind Of Monster παρουσιάζεται να λέει πως "εγώ θα το έσβηνα εντελώς", για ένα από τα καινούρια τραγούδια του συγκροτήματος που θα κυκλοφορούσαν στο άλμπουμ St. Anger.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.