Πιο πρόσφατα

6/11/14

Ο Dave Grohl, ο ροκάς Obama και ο... απρόσιτος Dylan

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Dave Grohl στο περιοδικό NME, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για όλους εκείνους που ήθελε να πάρει συνέντευξη, και τελικά πήρε ή όχι.

Όταν ρωτήθηκε για την εμπειρία της συνέντευξης με τον Barack Obama, ο frontman των Foo Fighters απάντησε πως είχαν συναντηθεί κάποιες φορές και στο παρελθόν, και πως είναι ωραίος τύπος: "Ξέρει από μουσική. Γνωρίζει καλά τον Stevie Wonder, τους Beatles και τους Rolling Stones. Είναι ροκάς, είναι cool".

Βέβαια μίλησε και για όσους δεν πήρε συνέντευξη, όπως η Patti Smith, η Carole King και ο Bob Dylan. Συγκεκριμένα, είπε πως η Patti Smith συγκαταλέγεται στους ήρωες του, ενώ η Carole King αποτελεί είδωλο των Αμερικάνων. Όσον αφορά τον Dylan όμως, η υπόθεση αλλάζει λίγο.

"Γενικότερα δεν είναι πολλοί, υπάρχει όμως κάποιος με τον οποίον φοβόμουν να έρθω σε επαφή. Σκέφτηκα ότι πρέπει να μιλήσω στον Bob Dylan, αλλά δεν έχω επικοινωνήσει ακόμη μαζί του. Από την στιγμή όμως που μίλησα με τον Πρόεδρο, μπορώ ίσως να μιλήσω και με τον Dylan, μάλλον όμως το να μιλήσω μαζί του είναι το δυσκολότερο".

Το Sonic Highways αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη Δευτέρα, μέχρι τότε όμως μπορείτε να ακούσετε στα ακόλουθα links τα τρία πρώτα τραγούδια του άλμπουμ, Something From Nothing, The Feast And The Famine και Congregation.

Κάθε Κυριακή στην ώρα της εκπομπής Τρένο Φάντασμα παρουσιάζονται τα καινούρια κομμάτια των Foo Fighters, τα οποία, μέχρι στιγμής, δίνονται στη δημοσιότητα κάθε Παρασκευή.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.