Πιο πρόσφατα

6/11/14

Κατηγορούμενος για σχεδιασμό δολοφονίας ο drummer των AC/DC!

Σημερινή φωτογραφία από το δικαστήριο
Ο ντράμμερ των AC/DC, Phil Rudd, συνελήφθη και οδηγήθηκε σε δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για πρόσληψη εκτελεστή, προκειμένου να δολοφονήσει δυο ανθρώπους το Σεπτέμβριο.

Ο ντράμμερ του θρυλικού συγκροτήματος συνελήφθη μετά από έφοδο που έγινε στο σπίτι του, στην πόλη Ταουράνγκα της Νέας Ζηλανδίας, νωρίς σήμερα το πρωί, έπειτα από πληροφορίες που έλαβε η αστυνομία από πολίτη.

Ο Rudd κατηγορείται για απειλή κατά της ζωής τρίτων και για κατοχή ναρκωτικών, κάνναβης και μεθαμφεταμίνης, ενώ το 2010 είχε καταδικαστεί για κατοχή κάνναβης και του είχε επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο.

Μετά σημερινό δικαστήριο αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, κλήθηκε όμως να εμφανιστεί και πάλι ενώπιον του δικαστηρίου στις 27 Νοεμβρίου. Εφόσον καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 10 χρόνια.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα, στην πρώτη φωτογραφία των AC/DC για την προώθηση του Rock Or Bust, απουσιάζει ο Phil Rudd, χωρίς να είναι γνωστός ο λόγος της απουσίας αυτής. Λεπτομέρειες εδώ.

Παρ' όλα αυτά, το πρώτο single του νέου άλμπουμ του συγκροτήματος, Play Ball, σκαρφάλωσε μέχρι την 2η θέση του Top10 μας για τον Οκτώβριο.

Φυσικά μόλις υπάρξουν νεότερες εξελίξεις θα σας ενημερώσουμε.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.