Πιο πρόσφατα

17/10/14

Παρελθόν από τους AC/DC ο Phil Rudd;

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποιους μήνες, η ψυχή των AC/DC, Malcom Young, έχει αποχωρήσει από το συγκρότημα λόγω προβλημάτων υγείας (λεπτομέρειες εδώ). Παρ' όλα αυτά οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως από το συγκρότημα ίσως απομακρυνθεί και ο Phil Rudd, ντράμμερ της θρυλικής μπάντας από το 1974, με ένα ενδιάμεσο διάλειμμα.

Συγκεκριμένα, οι φήμες περί αποχώρησης του φουντώνουν με αφορμή μια χθεσινή φωτογραφία, όπου βρίσκονται τέσσερα από τα πέντε μέλη των AC/DC, χωρίς αυτόν δηλαδή, και με τον Stevie Young να αναπληρώνει τη θέση του θείου του, Malcom.

Μάλιστα ο Phil Rudd δεν συμμετείχε ούτε στα βίντεο κλιπ των δυο πρώτων τραγουδιών από το Rock Or Bust, δηλαδή το ομώνυμο και το Play Ball. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Brian Johson εξήγησε πως προέκυψε κάποια "έκτακτη οικογενειακή ανάγκη", κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από τον ίδιο ούτε από την εταιρεία που μανατζάρει το θρυλικό συγκρότημα.

Αναμένουμε τις εξελίξεις.

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα του Summer Rain στους AC/DC, όπου αναφέρονται διάφορα όχι και τόσο γνωστά γεγονότα που περιβάλλουν τη μπάντα.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.