Πιο πρόσφατα

19/11/14

Robby Krieger & John Desmore μιλούν για το ακυκλοφόρητο ντοκιμαντέρ των Doors

Τα δυο εναπομείναντα μέλη των Doors, John Desmore και Robby Krieger, παραχώρησαν συνέντευξη στην ηλεκτρονική έκδοση του Rolling Stone, σχετικά με την κυκλοφορία του Feast of Friends, του... χαμένου ντοκιμαντέρ των Doors (περισσότερα εδώ), το οποίο κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα (11/11).

Σύμφωνα με τον ντράμμερ της μπάντας, το ντοκιμαντέρ αυτό, με το υλικό που το ακολουθεί στο DVD, είναι το "ντοκουμέντο μιας εποχής". Μεταξύ άλλων, περιέχει μια μοναδική εκτέλεση του The End, κατά την οποία ο Jim Morrison αυτοσχεδίαζε παίρνοντας έμπνευση από μια ακρίδα που βρισκόταν απέναντι του.

Ακόμη, οι δυο τους μας αποκαλύπτουν πως το συγκρότημα στον ελεύθερο του χρόνο έπαιζε παιχνίδια με χαρτιά, τα οποία, και πάλι ο Desmore, τα αποκαλεί "απόλυτα παιχνίδια μπλόφας". Μετά από αυτήν τη λεπτομέρεια μάλλον μπορούμε να καταλάβουμε ποιος κέρδιζε συχνότερα.

Στα γυρίσματα του Feast of Friends "περιφερόταν με τον εξοπλισμό και τις κάμερες" όπως σημειώνουν οι δυο τους, ο Harrison Ford, ο οποίος μάλιστα σε ένα πλάνο φαίνεται καθαρά.

Βλέποντας το DVD, και οι δυο τους είχαν από κάτι να θυμηθούν: Ο Desmore την αρμονία που είχε με το αριστερό χέρι του Ray Manzarek (στο όργανο του Ray "συνυπήρχαν" synthesizer και μπάσο, έπαιζε το πρώτο με το δεξί χέρι και το δεύτερο με το αριστερό - βλ. φωτό) νιώθοντας και νοσταλγία για τους δυο άλλους Doors, ενώ ο Krieger το μαλλί του: "Ένας συγγραφέας μου είπε ότι είχα το χειρότερο μαλλί του rock 'n' roll". Ακόμη βέβαια έχει το περισσότερο, μόνο που είναι άσπρο.


Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξη τους εδώ.

Διαβάστε εδώ μια άγνωστη ιστορία για τους Doors, ενώ παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το αφιέρωμα του Summer Rain στο συγκρότημα.



Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.