Πιο πρόσφατα

8/12/14

Battle of the Bands: Athens Calling leg 2 στο Αν Club!

To i-JUKEBOX.gr και η ‘Over the Top’ Promotion παρουσιάζουν:

BATTLE OF THE BANDS 2014-15
Athens Calling

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)
Doors open: 19.30 / Gig starts: 20.00
Είσοδος: 6€

Leg 2 line-up:
DEAD SOUTH DEALERS
DIVINE DISSECTION
JAMMIN' WISH
JAW BREAKER
SEXPENDABLES

* H σειρά εμφάνισης θα προκύψει μετά από κλήρωση την ημέρα της συναυλίας.

FB Event

*********

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

DEAD SOUTH DEALERS
Οι Dead South Dealers δημιουργήθηκαν πριν από 2 χρόνια από τους Βαγγέλη (κιθάρα) και Νίκο Τσιμπινό (μπάσο) και τον Παύλο Κρούστη (φωνή). Συνεργάστηκαν με διάφορους μουσικούς, διασκευάζοντας κυρίως τραγούδια από όλο το φάσμα του ροκ. Στη συνέχεια προστέθηκαν οι Γιώργος Τσουφαντάρης (κιθάρα) και Βασίλης Κυπριτίδης (τύμπανα), θέλοντας να εκφράσουν τις δικές τους ιδέες και να δημιουργήσουν τον δικό τους ήχο.

Το γκρουπ ξεκίνησε τζαμάροντας να ταιριάζει τα αγαπημένα του είδη από stoner, southern rock, blues και metal επιρροές, χρησιμοποιώντας τις προσωπικές πινελιές πάνω σε κάθε σύνθεσή του. Πέντε μέλη με αγάπη για τη rock μουσική χρησιμοποιούν τις πολυετείς εμπειρίες τους και τους ποικιλόμορφους χαρακτήρες τους, για να αποδώσουν σε κάθε κομμάτι ένα μέρος του εαυτού τους.

Αυτή τη στιγμή δουλεύουν πάνω στα κομμάτια για το επερχόμενο πρώτο album τους. Μεμονωμένα ως μουσικοί έχουν συμμετάσχει σε ποικίλα live events, ενώ σαν D.S.D. έχουν εμφανιστεί ως support act στους Federal Charm στον Σταυρό του Νότου.

Facebook - YouTube

DIVINE DISSECTION
Οι Divine Dissection είναι ένα thrash / alternative metal συγκρότημα από την Αθήνα. Ξεκίνησαν ως OBLiviΩN, αρχές του 2014, πέντε φίλοι από το ίδιο ωδείο που θέλησαν να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Ύστερα από κάποιες χρονοβόρες αλλαγές στο line-up και ως Divine Dissection πλέον, συνεχίζουν την πορεία τους και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο στούντιο, γράφοντας δικά τους κομμάτια, με σκοπό τη δημιουργία album και live εμφανίσεων. Στις επιρροές τους καταγράφονται οι Slayer, οι Iron Maiden, οι Metallica, οι In Flames, οι Into Eternity και άλλα γκρουπ.

Το συγκροτήματα αποτελείται από τους Revekka Tsou (φωνητικά), Fanis Goulis (κιθάρα), Chris Gram (κιθάρα), Fot Kal (μπάσο) και Fotis Grigoriadis (τύμπανα).

Facebook - YouTube 1 - YouTube 2

JAMMIN' WISH
Οι Jammin' Wish δημιουργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2014 και έκτοτε έχουν συμμετάσχει σε διάφορα φεστιβάλ. Η σύνθεσή τους αποτελείται από τους Θοδωρή  Δήμο (φωνή / κιθάρα), Κωνσταντίνο Φλωρόπουλο (μπάσο) και Παναγιώτη Πλατή (τύμπανα).

Κυρίως ασχολούνται με δικό τους υλικό, το οποίο είναι κληροδότημα της ποικιλομορφίας τον μουσικών αναζητήσεων των μελών τους, με μοναδικό σκοπό την εξερεύνηση των ορίων τόσο της φαντασίας  όσο και των ικανοτήτων τους. Αριθμούν 2 singles, ενώ ελπίζουν να έχουν την δυνατότητα να ετοιμάσουν μια ολοκληρωμένη δουλειά όπως την έχουν φανταστεί.

Οι επιρροές τους προέρχονται από διαφορετικές σκηνές, όπως  grunge, alternative, blues, jazz rock, stoner, hard rock κ.ά.

Facebook - SoundCloud

JAW BREAKER
Οι Jaw Breaker είναι μια stoner / southern metal μπάντα από την Αθήνα. Μετρούν 3 χρόνια ζωής, όμως τα μέλη τους βρίσκονται στη μουσική σκηνή αρκετά χρόνια.

Το συγκρότημα είναι τον τελευταίο χρόνο με σταθερό line-up, το οποίο αποτελείται από τους Άλεξ Σβιρίντοφ (κιθάρα), Μάνο Καπόπουλο (κιθάρα), Νίκο Δαλαβούρα (μπάσο), Χρήστο Κιλάφη (φωνή) και Γιάννη Κάρρο (τύμπανα). Με αυτό το σχήμα έχουν δύο συναυλίες στο Death Disco και σε φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου.

Facebook - ReverbNation - YouTube

SEXPENDABLES
Οι Sexpendables είναι μια 6μελής μπάντα που τα τελευταία δύο χρόνια έχει δώσει live σε χώρους της Αθήνας, είτε ακουστικά, είτε full band.

Η σύνθεση του γκρουπ αποτελείται από τους Sexylie (φωνή), John Dimo (κιθάρα), Alex Grek (κιθάρα), JBass (μπάσο), Phivs (πλήκτρα) και Koyotrixhs (τύμπανα). Παίζουν κυρίως δικά τους κομμάτια, σε ύφος hard rock.

Facebook - YouTube 1 - YouTube 2



*********

Λίγα λόγια για το BATTLE OF THE BANDS:

Το BATTLE OF THE BANDS 2014-2015 / Athens Calling διεξάγεται Τετάρτη και Κυριακή στο An Club έως τον Μάιο, με τους εξής όρους:
• Tα συγκροτήματα που συμμετέχουν, ερμηνεύουν 6 κομμάτια το καθένα (δικά τους ή και διασκευές).
• Νικήτρια θα αναδεικνύεται η μπάντα που συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους από το κοινό. Τα συγκροτήματα που έχουν επικρατήσει σε κάθε βραδιά, θα συγκεντρωθούν την άνοιξη του 2015 σε δύο Ημιτελικούς, από τους οποίους θα προκύψουν οι συμμετοχές του Μεγάλου Τελικού, τον Μάιο του 2015.
• Έπαθλα του Διαγωνισμού αποτελούν ηχογραφήσεις & πρόβες σε στούντιο, μουσικά όργανα, opening acts σε συναυλίες και άλλες προσφορές από τους χορηγούς της εκδήλωσης, που θα ανακοινωθούν σύντομα αναλυτικά.

Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στο info@i-jukebox.gr (με την ένδειξη "Αθήνα") και στο 6948 880-532.

Περισσότερες πληροφορίες:
Athens Calling FB Group
Thessaloniki Edition FB Group
i-Jukebox.gr
Over the Top Promotion

Χορηγοί Επικοινωνίας:
ROCK OVERDOSE | ROCKWAY | GREEK REBELS | MIX GRILL
IN2LIFE | KULTUROSUPA | ROCK ADDICTION | ROCK GREECE
RECKONING HOUR | SINAVLIA | ROCKAROLLA RADIO | KOURDISTIRI
SUMMER RAIN ROCK RADIO | FULL THROTTLE RADIO SHOW
HARD MUSIC | BLOOD BROTHERS RADIO | LUST RADIO | BEATER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.