Πιο πρόσφατα

8/12/14

Τίτλοι τέλους για τους Coldplay;

Καινούριο άλμπουμ ετοιμάζουν οι Coldplay, όπως αποκάλυψε ο Chris Martin σε συνέντευξη του στο BBC Radio 1, αφήνοντας όμως και μια σκιά γύρω από το μέλλον του συγκροτήματος.

Σχετικά με το νέο άλμπουμ (πάντα τα ευχάριστα πρώτα) ο frontman του συγκροτήματος αποκάλυψε τον τίτλο του, ο οποίος θα είναι A Head Full Of Dreams. Θα είναι το έβδομο άλμπουμ του συγκροτήματος, και από αυτόν τον αριθμό ο Martin πήρε πάτημα για τις (κάτι σαν) αποκαλύψεις που έκανε.

"Είναι ο έβδομος δίσκος μας και ο τρόπος που τον βλέπουμε είναι σαν το τελευταίο βιβλίο του Harry Potter ή κάτι παρόμοιο. Πρέπει να το θεωρώ ως το τελευταίο πράγμα που κάνουμε. Αλλιώς δεν θα τα δίναμε όλα. Δεν λέω ότι αναγκαστικά δεν θα υπάρξει άλλος [δίσκος] κάποτε, αλλά αυτό είναι το τέλος ενός κύκλου."

Βέβαια οι δηλώσεις του πιο πολύ μπερδεύουν παρά ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, το πιο πιθανό όμως είναι πως σύντομα θα μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι με το συγκρότημα.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ των Coldplay, Ghost Stories, παρά την απήχηση που είχε, ήταν το άλμπουμ με τις λιγότερες πωλήσεις πρώτης εβδομάδας για τη μπάντα εδώ και πάνω από δέκα χρόνια.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.