Πιο πρόσφατα

19/12/14

Χίλιοι Ιταλοί φέρνουν τους Foo Fighters στην πόλη τους!

Έναν... ιδιαίτερο τρόπο βρήκε μια ομάδα Ιταλών για να τραβήξει την προσοχή των Foo Fighters και να τους πείσει να επισκεφθούν την πόλη τους: Εμπνευστής της ιδέας, ένας κάτοικος της επαρχίας Φορλί-Τσεζένα στην περιφέρεια της Εμίλια-Ρομάνια, ο Fabio Zaffagnini.

Η ιδέα; Να εκτελεστεί ταυτόχρονα από χίλια άτομα το Learn To Fly. Φυσικά πρόκειται για κανονική διασκευή, στην οποία, σύμφωνα με τον εμπνευστή της, θα (πρέπει να) συμμετέχουν 250 τραγουδιστές, 350 κιθαρίστες, 150 μπασίστες και 250 ντράμμερς αλλά και αρκετοί ακόμα εθελοντές. Πέραν του... εκτελεστικού μέρους, σκοπός της καμπάνιας είναι να συγκεντρωθούν και 40 χιλιάδες ευρώ για τις ανάγκες του σκοπού του.

Δείτε παρακάτω το σχετικό promo video της καμπάνιας:



Αν όντως ευοδώσει, δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι Foo Fighters επισκέπτονται κάποια πόλη έπειτα από... λαϊκή απαίτηση. Πριν λίγους μήνες το συγκρότημα εμφανίστηκε στο Richmond της Virginia μετά από 16 χρόνια, μέσω crowdfunding (λεπτομέρειες εδώ), αλλά και στο Birmingham η καμπάνια που ξεκίνησε μέσω KickStarter "έπιασε" το στόχο της (150 χιλ. λίρες) 53 ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία.

Μάλλον πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλία και οι εν Ελλάδι φανς του συγκροτήματος σιγά σιγά.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.