Πιο πρόσφατα

24/1/15

Marvel Zeroes @ The Passenger, 22/1/2015

Ένας ολόκληρος χρόνος πέρασε από την πρώτη φορά που τους είδα live. Ο λόγος για τους Marvel Zeroes, μια από τις καλύτερες, ειλικρινά και χωρίς πόντους "συμπάθειας", live μπάντες της Θεσσαλονίκης.

Χώρος: Το Passenger. Ένα νέο, σχετικά, μπαρ στο νούμερο 22 της Βαλαωρίτου, στο κέντρο της πόλης. Γεμάτο με κόσμο περισσότερο από μπορεί να αντέξει το μαγαζί ξεκίνησε το live, γύρω στις 22:30.

Δικά τους κομμάτια αλλά και διασκευές σε αγαπημένα κομμάτια, από όλο σχεδόν το φάσμα της ροκ, όπως άλλωστε μας συνηθίζουν. Ένα ταξίδι από τους Pearl Jam στους Ramones και από τους Peppers σε δικά τους κομμάτια, όπως τα Human... Right? και Corner of your Eye.

Απολαύστε τους στο 1ο Rainy Fest


Ένα ροκ live όπως πρέπει να είναι, σε ένα ροκ μπαρ όπως πρέπει να είναι, με μια μπάντα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από συγκροτήματα πολύ γνωστότερα.

Ανανεωμένοι και με νέα σύνθεση, οι Marvel Zeroes είναι από τα συγκροτήματα που ξέρεις τι θα δεις, τι θα ακούσεις και πως θα περάσεις. Θα δεις πέντε μουσικούς που δίνουν τα πάντα στη σκηνή, θα ακούσεις καλό ροκ (και καλά εκτελεσμένο, πράγμα σπάνιο, believe it or not) και θα περάσεις πολύ, πολύ καλά.


Ας αφήσουμε τα υπόλοιπα στην εικόνα.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες της βραδιάς εδώ.

Κείμενο: Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου
Φωτογραφίες: Αναστασία Μανωλούδη - Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.