Πιο πρόσφατα

20/2/15

Ακριβοί μου (κυριολεκτικά) AC/DC

Η έναρξη της πρώτης περιοδείας των AC/DC χωρίς τον Malcom Young και μετά την επιστροφή του Chris Slade πλησιάζει. Τα περισσότερα εισιτήρια έχουν γίνει ήδη ανάρπαστα, ενώ η μαύρη αγορά οργιάζει, δυο μήνες πριν την πρώτη συναυλία του συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει εισιτήριο κάτω από 250 δολλάρια, ενώ ο μέσος όρος τιμής ενός εισιτηρίου έχει φτάσει μέχρι τα 573.37 δολλάρια για τη συναυλία του συγκροτήματος στο Commonwealth Stadium του Edmonton. Συνολικά ο μέσος όρος είναι μόλις(!) στα 255.82 δολλάρια.

Η περιοδεία των AC/DC ξεκινά τον Απρίλιο από το Coachella Festival και ολοκληρώνεται τον Αύγουστο στη Μασαχουσέτη. Δείτε εδώ λεπτομέρειες για το Coachella και εδώ όλες τις στάσεις της πρώτης περιοδείας του συγκροτήματος μετά το 2010 (μαζί με την ανακοίνωση για την επιστροφή του Chris Slade).

Θυμίζουμε πως τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει μεγάλη καμπάνια από συγκροτήματα και συναυλιακούς χώρους ενάντια στη μαύρη αγορά. Συγκεκριμένα, κοινή επιστολή - ανακοίνωση εξέδωσαν οι Iron Maiden, Arctic Monkeys, Radiohead και Bullet for my Valentine (εδώ) ενώ πριν λίγες μέρες σε αυτό το "στρατόπεδο" τάχθηκαν και οι Black Sabbath (εδώ).

Μένει να δούμε τη στάση και των AC/DC μετά τα τελευταία στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.