Πιο πρόσφατα

26/2/15

Δυο νέα ονόματα για το Ejekt Festival!

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης της συναυλίας των Glasvegas στην Αθήνα, λόγω φόρτου εργασιών, η διοργανώτρια αρχή του Ejekt Festival (και της εν λόγω συναυλίας) ανακοίνωσε τη συμμετοχή του συγκροτήματος στο επερχόμενο φεστιβάλ.

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε η συμμετοχή και των Moon Duo, το ψυχεδελικό side project του Ripley Johnson (Wooden Shjips) και της Sanae Yamada, λίγο καιρό μετά τις πρώτες sold out εμφανίσεις τους στη χώρα μας.

Οι φίλοι του φεστιβάλ περίμεναν ίσως την ανακοίνωση για τη συμμετοχή των New Order, μετά τις φήμες που είχαν κάνει την εμφάνιση τους, όμως, προς το παρόν τουλάχιστον, το γνωστό συγκρότημα δεν αναφέρεται κάπου.

Έτσι, μέχρι στιγμής το line up του φετινού Ejekt Festival διαμορφώνεται ως εξής:
Parov Stelar
Glasvegas
Moon Duo

Ενώ τα εισιτήρια ξεκινούν από 30 ευρώ (50 τα VIP). Θυμίζουμε πως το φεστιβάλ θα διεξαχθεί φέτος στις 15 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Για την επιστροφή των εισιτηρίων της ακυρωθείσας συναυλίας των Glasvegas η Detox Events σημειώνει: "Τα εισιτήρια που έχουν πωληθεί ως σήμερα επιστρέφονται από τα σημεία προπώλησης από τις 2 έως και τις 24 Μαρτίου. Τα εισιτήρια αυτά δεν ισχύουν για το Ejekt Festival".

Δείτε τα νέα όλων των ελληνικών φεστιβάλ του καλοκαιριού εδώ!

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.