Πιο πρόσφατα

26/2/15

Επίδομα αναπηρίας λόγω "εθισμού στη heavy metal"

Αν ήταν Έλληνας θα γινόταν σίγουρα παράδειγμα προς μίμηση(;). Ο 42χρονος Σουηδός Roger Tullgren μπορεί και διεκδικεί από το κράτος επίδομα αναπηρίας, λόγω "εθισμού στη heavy metal".

Όπως υποστηρίζει ο "ασθενής", μετά από πολλές εξετάσεις σε γιατρούς και ψυχολόγους, έχει στα χέρια του επίσημη διάγνωση πως η εμμονή του με το συγκεκριμένο είδος μουσικής έχει μετατραπεί σε εθισμό, κάτι που τον έχει οδηγήσει σε σημείο να μην μπορεί να εργαστεί με πλήρες ωράριο, αλλά και να απολύεται.

Σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό site Local ο Tullgren δηλώνει πως προσπαθεί τα 10 τελευταία χρόνια να αντιμετωπίσουν ως αναπηρία την αγάπη του για τη μουσική, καθώς έχανε δουλειές λόγω του παρουσιαστικού του. Έχει πολλά τατουάζ, μακριά μαλλιά και μόνο πέρσι, είδε 300 συναυλίες!

Τουλάχιστον αυτήν την εποχή έχει βρει αφεντικό που... του ταιριάζει: Πλένει πιάτα σε εστιατόριο, όπου μπορεί να φοράει ό,τι θέλει, να ακούει μουσική όταν δουλεύει και, το καλύτερο, να παίρνει ρεπό σε ημέρες συναυλιών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η heavy metal γίνεται "αιτία" προβλημάτων υγείας. Βέβαια μέχρι στιγμής γνωρίζαμε μόνο για σωματικά προβλήματα (αυχενικά, στη μέση κλπ) να λαμβάνουν αντίστοιχα επιδόματα. Πλέον έχει εξαπλωθεί και σε ψυχολογικά!

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.