Πιο πρόσφατα

29/3/15

Παύλος Παυλίδης & B-Movies @ Μύλος Club, 27/3/2015

Ένα live που περιμέναμε καιρό και μας είχε λείψει. Ο Παύλος Παυλίδης, πάντοτε μαζί με τους B-Movies, επιστρέφει μετά από περίπου τρία χρόνια στο Club του Μύλου, για μια εμφάνιση γεμάτη ηλεκτρισμό, τραγούδια αγαπημένα και πολλά που μας θύμισαν τα... νιάτα μας και την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών.

Όπως φάνηκε, και στους ίδιους είχε λείψει αυτό. Έτσι, με πολύ καλή διάθεση, Ορέστης Μπενέκας, Αλέκος Σπανίδης, Τόλης Δεληγιάννης, Σάκης Αζάς (λόγω απουσίας του Τζίνγκοβιτς) και, φυσικά, Παύλος Παυλίδης εμφανίστηκαν στη σκηνή του κατάμεστου Μύλου γύρω στις 22:30.

Τραγούδια από όλη τη δεκαετή πορεία των B-Movies, από τη Λευκή Καταιγίδα και το Μόχα μέχρι το Άλλη μια Μέρα και το Στοιχειωμένο Σπίτι, μπλεγμένα με καινούρια, όπως οι Ακτές του Παραδείσου, και περισσότερα τραγούδια των Σπαθιών απ' ότι συνήθως, όπως η Τελευταία Φορά και μια πιο ηλεκτρική version του Μόνο Αυτό.


Δυο από τις στιγμές που προκάλεσαν μικρές εκρήξεις μέσα μας ήταν ο Βασιλιάς της Σκόνης, σε μια τρομερή και... εσωτερική, από ψυχής που λένε, εκτέλεση, και το Παράξενο Τραγούδι, κομμάτι που επίσης παίζουν σχετικά σπάνια και πάντα προκαλεί την ίδια φασαρία.


Δεν έμειναν όμως εκεί. Αλλάζει Πρόσωπα η Θλίψη, Φωτιά στο Λιμάνι, Ό,τι Θες Εσύ, Τώρα Αρχίζω και Θυμάμαι και πολλά αγαπημένα κομμάτια από τα "παλιά". Όσα αγαπήσαμε από τους B-Movies και, για την καληνύχτα, ένα Μικρό Πλεούμενο "που ταξιδεύει αιώνια".


Αυτό που όλοι κρατάμε είναι ο μόνιμος κάτι-σαν-χορός του Παύλου, ο οποίος πήγαζε από τη χημεία κοινού και μπάντας, σε ένα live που σίγουρα και οι ίδιοι απόλαυσαν όπως και ο κόσμος.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες της βραδιάς εδώ.

Φωτογραφίες: Αναστασία Μανωλούδη - Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου
Κείμενο: Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.