Πιο πρόσφατα

15/3/15

Φάτε τους: Τζίμης Πανούσης @ Factory of Sound Ioannina, 13/3/2015

Τι τίτλο να βάλεις, τι περιγραφή να χωρέσει για το χθεσινό, φοβάμαι μην τα μπερδέψω... Λόγια στα τραγούδια ή και το αντίστροφο, μουσική(οί) εξαιρετικοί(ή) και ένας Τζίμης σαν έφηβος που τραγουδά με το ίδιο πάθος, κάνει αστεία έχοντας το ίδιο ύφος  και τοποθετείται στα πράματα σαν έφηβος (ξανά).

Πολύς ο κόσμος, καθήμενοι και μη απολάμβαναν το ίδιο ζεστά και με ένταση την παράσταση. Όλες οι ηλικίες ανθρώπων σε έναν κατάμεστο χώρο και οι μέρες δυο των εμφανίσεων.

Τζίμης Πανούσης λοιπόν, "Horatorio σε re Mizero" στη σκηνή του Factory of Sound Ioannina και μεις εκεί παρόντες μη χάσουμε καμιά στιγμή της βραδιάς. Έχει εκείνο τον τρόπο που σε κάνει να κρέμεσαι απ' την κάθε στιγμή που περιμένεις να γελάσεις με τον τόσο ξεχωριστό τρόπο που διαθέτει γιατί... είναι ο Τζιμάκος, περιμένοντας το βλέμμα να πέσει στο video wall παραληρώντας πάνω στις εικόνες.


Ύστερα έρχεται εκείνη η επαφή με το κοινό, άμεση, μιας και περνά από κάνα δυο τραπέζια και πειράζει με τα λόγια τους εκείνους τους τυχερούς. Εμείς ακόμη πίσω από μια στιγμή που θα συλλάβει ο φακός, γιατί όσα και να ειπωθούν με λόγια η εικόνα "μιλάει" καθαρά.

Κρατώ απ' τον Τζιμάκο αυτή την χίπικη ενέργεια, τον χορό του on stage θαρρείς και βαδίζουμε σε μια ρομαντική ζωή, κι εκείνο το κομμάτι που λέει:

Θάνατος στους καναπέδες
του σπιτιού μας τους χαφιέδες
φάτε τους

Αγωνιστικοί χαιρετισμοί!

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες της βραδιάς εδώ.


Κείμενο - φωτογραφίες: Ζέτα Καρκαμπούνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.