Πιο πρόσφατα

24/4/15

8η Γιορτή Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη

"8η Γιορτή Βιβλίου  2015"
Χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους

16 Απριλίου - 25 Μαΐου
στη Βενιζέλου 30, (στο πρώην Ράδιο Κορασίδη)

Την Πέμπτη 16 Απριλίου θα ξεκινήσει  η 8η Γιορτή Βιβλίου - Bazaar 2015 που πραγματοποιείται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας στην πόλη μας.

Με το σύνθημα Χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους,  189 εκδότες από όλη την Ελλάδα θα συμμετέχουν με βιβλία όλων των κατηγοριών  για να καλύψουμε την κάθε επιθυμία του βιβλιόφιλου κοινού που στηρίζει  το βιβλίο μέσα από το διάβασμα.

Σε χώρο ανακαινισμένο 1000 τ.μ. και σε 3 επίπεδα θα μπορεί ο επισκέπτης  να ενημερωθεί αλλά και να προμηθευτεί βιβλία που η τιμή εκκίνησης της πώλησης τους θα ξεκινά και από 0,50 λεπτά.

Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις αναγνώστες  βιβλίων να προσέρχονται στο Bazaar και κυρίως νέοι, μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές και να ζητούν να αγοράσουν  περισσότερα  βιβλία  αφού με τις τιμές αυτές με την έκπτωση του 70% είναι ευνόητο ότι ανταποκρινόμαστε πλήρως βοηθώντας έτσι, λόγω και της κρίσης εν γένει ως φορέας που υλοποιούμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων αλλά και σχολεία που επιθυμούν να επισκεφθούν τη διοργάνωση, για να προμηθευτούν βιβλία είτε παιδικά, ιστορικά, εφηβικά ξένης και ελληνικής λογοτεχνίας, ποίησης, εκπαιδευτικά, σχολικά βοηθήματα κ.ά.

Από όποιο σημείο της πόλης βρίσκεται κανείς μπορεί να εξυπηρετηθεί άμεσα με τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ αφού η καρδιά του καλού και φθηνού βιβλίου αυτή τη χρονική περίοδο θα κτυπά στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στη Βενιζέλου 30 στο πρώην Ράδιο Κορασίδη.

Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων για όλους σε πολύ μεγάλη γκάμα από την Πέμπτη 16 Απριλίου σας περιμένουν.

Διαβάζουμε - στηρίζουμε το βιβλίο

Ωράριο: καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, Σάββατο έως τις 8 το βράδυ και θα ακολουθείται  το ωράριο της αγοράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.