Πιο πρόσφατα

24/4/15

Πάρτυ Αναμνήσεων vol.6 @ Principal Club Theater

ΠΑΡΤΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ vol. 6 
@ Principal Club Theater

The Climactirians Band
Domenico & Alex, Sixties Power

Στην ιστορία πέρασε το Πασχαλινό ΠΑΡΤΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Θωμά στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης.

Δυο μπάντες και ένα ντουέτο με αποκλειστικό ρεπερτόριο από μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας του '60, αποζημίωσαν πλήρως τους πολυάριθμους νοσταλγούς των "χρόνων της αθωότητας" που διασκέδασαν και χόρεψαν ενθυμούμενοι τα νιάτα τους, αλλά και τους πολλούς νέους στην ηλικία, που ήλθαν για να δουν πως διασκέδαζαν οι γονείς τους.

Πρώτοι εμφανίστηκαν οι SIXTIES POWER, που ερμήνευσαν μια μεγάλη γκάμα ξένων επιτυχιών  με το βάρος του τραγουδιού να πέφτει στον οργανίστα τους, εξ αιτίας αιφνίδιας ασθένειας του τραγουδιστή τους. Το συγκρότημα αυτό δημιουργήθηκε πριν από 6 μήνες και από τότε έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα της δουλειάς του. Αποτελούνταν από τους Μιχάλη Σελβεσάκη (μπάσο), Κώστα Χατζηαντωνίου (τύμπανα), Τάσο Παντελή (κιθάρα) και Παναγιώτη Κατσιγιάννη (πλήκτρα/τραγούδι).

Οι πρώτες νότες από τη μεγαλύτερη επιτυχία του αξέχαστου τροβαδούρου της αγάπης Sergio Endrigo "Io Che Amo Solo Te" ξεχύνονται από τα πλήκτρα του ALEX και τα πρώτα λόγια "C'è gente che ha avuto mille cose" βγαίνουν από τα χείλη του DOMENICO, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.


Ακολουθούν άλλες ιταλικές, γαλλικές και αγγλικές επιτυχίες και το πρόγραμμα των δύο εξαίρετων μουσικών κλείνει με το διαχρονικό "Adam and Eve" του Paul Anka.

Και φθάνει η σειρά των CLIMACTIRIANS, της μακροβιότερης rock μπάντας της Θεσσαλονίκης. Με ανανεωμένο ρεπερτόριο και την προσθήκη στη σύνθεσή του, εκτός του Τάσου Βάις και ενός ακόμη τραγουδιστή, του Domenico, απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των πολυάριθμων φίλων τους.

Η σύνθεση της μπάντας είναι Γρηγόρης Αποστολόπουλος (κιθάρα), Μόσχος Μπίτζιος (πλήκτρα), Αλέκος Περιστερίδης (ρυθμική κιθάρα), Χρήστος Τσιλιπάκος (μπάσο), Δημήτρης Μητρούσης (τύμπανα), Κώστας Παπαργυρίου (κρουστά/φυσαρμόνικα), Τάσος Βάις (τραγούδι) και Domenico (τραγούδι).


* Το πρόγραμμα επιμελήθηκε και παρουσίασε ο δημοσιογράφος Γιάννης Νέγρης.
** Οι φωτογραφίες είναι μια ευγενική παραχώρηση του Γιώργου Γκιζάρη, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Περισσότερες πληροφορίες:

Πάρτυ Αναμνήσεων FB Group
i-Jukebox
Over the Top Promotion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.