Πιο πρόσφατα

20/4/15

"Καινούριο Φιλί" από Νέγκα - Καραμουρατίδη στο Μύλο!

Η kazandb παρουσιάζει τους

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ - ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ
"ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΦΙΛΙ"

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
MYLOS CLUB
"25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΥΛΟΣ"

Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης μεταφέρουν για μία και μοναδική βραδιά  την πολύ επιτυχημένη τους παράσταση με τίτλο "Καινούριο Φιλί" στο Club του Μύλου, το Σάββατο 25 Απριλίου.

Η Γιώτα και ο Θέμης κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα ωραιότερα και πιο επιτυχημένα, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές όπου κι αν παρουσιάστηκε. Κατέκτησε από την έναρξή του το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο συμμετείχε με ενθουσιασμό σε μία παράσταση όπου το  παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίστηκε ευφυώς με το καινούριο. Σε ένα πρόγραμμα που άφηνε στο τέλος κάθε βραδιάς μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι. Ύστερα από αλλεπάλληλα sold out, το "Καινούριο Φιλί" έρχεται για μία μόνο βραδιά στη Θεσσαλονίκη!

Το Σάββατο 25 Απριλίου, στο Club του Μύλου,  η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης θα ανταλλάξουν το "Καινούριο Φιλί" τους, τον κοινό τους δίσκο που έδωσε τον τίτλο και στις εμφανίσεις τους, αποδεικνύοντας πως μία υπέροχη φωνή και ένας από τους καλύτερους νέους συνθέτες μπορούν, έχοντας ως βάση καινούριο υλικό,  να στήσουν ένα πρόγραμμα οικείο και ταυτόχρονα νοσταλγικό, δυναμικό όσο και ονειρικό, εξωστρεφές όσο και συγκινητικό.

Από τη μία λοιπόν η Γιώτα Νέγκα: η σπουδαία λαϊκή φωνή που επιμένει να μας συγκινεί όπως παλιά και σαν από πάντα. Και από την άλλη, ο Θέμης Καραμουρατίδης: ο "μικρός" (λόγω του νεαρού της ηλικίας) και μεγάλος ήδη στις καρδιές του κοινού, αλλά και τις συνειδήσεις των ομότεχνών του, συνθέτης.

Η Γιώτα και ο Θέμης σας περιμένουν στη σκηνή του Μύλου παρουσιάζοντας τα τραγούδια από το "Καινούριο Φιλί", στιγμές από την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και  επιλογές από σπουδαία ελληνικά τραγούδια  που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει και αγαπήσει.

Γιώτα Νέγκα - Θέμης Καραμουρατίδης

Παίζουν οι μουσικοί:
Νίκος Κατσίκης - μπουζούκι, μαντολίνο
Σωτήρης Καστάνης – κιθάρες
Φοίβος Κουντουράκης - τύμπανα
Γιώργος Μπουλντής – μπάσο
Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Φωτογραφίες: Βλαδίμηρος Γιαννακάκης
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

*To album "Καινούργιο Φιλί" κυκλοφορεί από την Feelgood Records

Links:

ΓιώταΝέγκα:
Facebook - YouTube

Θέμης Καραμουρατίδης:
Facebook - YouTube

INFO
Μύλος Club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχη Σφαγεία
Ωρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30  
Τηλ κρατήσεων: 2310510081

Εισιτήριο θεάματος: 12€, Προπωληση: 10€
Σημεια Προπώλησης: Έντεχνο - Σάρωθρον - Καφέ Διώροφο (Καλαμαριά) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.