Πιο πρόσφατα

20/4/15

Ελένη Τσαλιγοπούλου - Κώστας Λειβαδάς live στο Αέναο

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
ΑΕΝΑΟ (music stage)
ΜΑΛΓΑΡΑ

Φέτος η Ελένη Τσαλιγοπούλου δίνει μια καινούργια αύρα στις ζωντανές εμφανίσεις της και θα βρεθεί ξανά στη σκηνή μετά από καιρό, με τον παλιό της συνεργάτη Κώστα Λειβαδά, υπεύθυνο για πολλά από τα πλέον πετυχημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της (Παιδιά των δρόμων, Πιάσε με, Χελιδόνι, Εγώ σ' αγάπησα εδώ, Είναι εντάξει μαζί μου, Παραμιλητό μου κ.α.). Οι δύο τους συναντιούνται δημιουργικά για άλλη μια φορά αυτό τον καιρό, στο τραγούδι "Των φίλων τα σπίτια", που προλογίζει το επόμενο album της που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Ένα συγκινητικό τραγούδι σε μουσική της Ελένης Τσαλιγοπούλου και στίχους του Κώστα Λειβαδά.

Ο Κώστας Λειβαδάς θα τη συνοδεύσει στο πιάνο σε μερικά από τα τραγούδια που σφράγισαν τη συνεργασία τους αλλά και σε τραγούδια εκπλήξεις που θα αποδώσουν μαζί.  Μαζί τους στη σκηνή θα είναι ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, σταθερός τους συνεργάτης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες κιθαρίστες αλλά και ενορχηστρωτής αλλά και ο Αργύρης Διαμαντής, στα κρουστά.

Στο πρόγραμμα δίνεται χώρος τόσο στις δικές της συνθέσεις που έγιναν τραγούδια μέσα από στίχους καταξιωμένων δημιουργών όσο και σε τραγούδια από την εικοσάχρονη πορεία της. Φυσικά δε λείπει η απογειωτική της ερμηνεία σε παλιά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια που έχουν μεγάλο χώρο στην καρδιά της Ελένης.

Έχουν συμπληρώσει 15 χρόνια συνεργασίας στη δισκογραφία αλλά και σε πολλές μαζί, όπως "Των Φίλων τα Σπίτια" και το καινούριο "Τράβα ρε Μάγκα".

Την Παρασκευη 24 Απριλιου θα δημιουργήσουν στο live stage ΑΕΝΑΟ στα Μάλγαρα μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Ένα live, όπου θα γίνουμε όλοι μια παρέα, θα τραγουδήσουμε δικά τους τραγούδια αλλά και αγαπημένα τους κομμάτια από σημαντικούς δημιουργούς όλων των δεκαετιών.

INFO
ΑΕΝΑΟ (music stage)
Πλατεία Μαλγάρων
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 15€ με ποτό
Τηλ κρατήσεων: 6974368217 6992046102

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.