Πιο πρόσφατα

1/4/15

Φωτεινή Βελεσιώτου live στο Μύλο!

Η kazandb παρουσιάζει την 

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
MYLOS CLUB
"25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΥΛΟΣ"

Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι ερμηνεύτρια λιτή, δωρική, με φωνή που σε τραντάζει. Την γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις ερμηνείες της στο τραγούδι "Μέλισσες" αλλά και το πρόσφατο "Διόδια". Τόσα χρόνια έχει κοινό που την ακολουθεί σταθερά, αλλά και σημαντικές συνεργασίες με τους Γιώργο Καζαντζή, Μιχάλη Νικολούδη, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη κ.ά.

Παράλληλα με τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με τον Μανώλη Μητσιά και τον Μπάμπη Στόκα ταξιδεύει σε όλη τη Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσιάζοντας τη δική της οπτική για το καλό ελληνικό τραγούδι.

Το ήθος και η ερμηνεία της αγγίζουν τον κόσμο μ' ένα τρόπο πρωτοφανή: δεν έχει θαυμαστές και οπαδούς, όπως συμβαίνει με τα μουσικά είδωλα, έχει ακροατές γοητευμένους που η φωνή της τους μεταμορφώνει όπως μεταμορφώνει και το κάθε τραγούδι. Το λαϊκό ηχόχρωμά της παραπέμπει στις μεγάλες γυναικείες φωνές του παρελθόντος που σπάνια συναντάμε πια.

Θα ακούσουμε τραγούδια από όλο το φάσμα της καλής ελληνικής μουσικής από έντεχνα και λαϊκά ως ρεμπέτικα.

Μαζί της οι εξαίρετοι μουσικοί: Δημήτρης Μπαρτζώκας στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Σωκράτης Σαββόπουλος στο μπουζούκι, ο Δημήτρης Τσιολχάς στο ακορντεόν και ο Χρήστος Τσαπράζης στο κοντραμπάσσο. Μια εμφάνιση στο Club του Μύλου, Παρασκευη 3 Απριλιου.

INFO
Μύλος Club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος: 8€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.