Πιο πρόσφατα

1/4/15

Top10 Μαρτίου

Ο ήλιος κάνει δειλά δειλά την εμφάνιση του κι άρχισε να μυρίζει άνοιξη. Αγαπημένες ξένες και ελληνικές μπάντες έχουν πιάσει δουλειά και κυκλοφορούν νέα άλμπουμ. Κι όλα αυτά, πρέπει να τα χωρέσεις σε ένα Top10. Απολαύστε υπεύθυνα...





10. 9mm ft. Μπέσσυ Μάλφα - Μην Φοβηθείς Ξανά [single] (read more...)


9. Greeklish Babylon & Νίκος Ζιώγαλας - Στον Πάτο της Καρδιάς μου [live version] (read more...)


8. ΕΚΜΕΚ - Μέσα μου Καίει μια Φωτιά [Ο Φυγάς, 2014] (read more...)


7. Μαρία Παπαγεωργίου - Που να σε Βρω [, 2015]


6. Monophonics - Promises [Sound of Sinning, 2015] (Συνέντευξη Monophonics στον Summer Rain)


5. Monsieur Minimal - Never Give It Up [High Times, 2015]


Ο Monsieur Minimal μας παρουσιάζει το καινούργιο του δίσκο με μια ανοιξιάτικη ηλεκτρονική ατμόσφαιρα που είναι εξίσου οικεία και διαφορετική την ίδια στιγμή. Άλλη μια δουλειά που θα μείνει μαζί μας για καιρό! Διαβάστε εδώ μια κριτική του δίσκου. To Never Give It Up ήταν και το τραγούδι - επιλογή μας για την προηγούμενη εβδομάδα.

Άγγελος Μπάκουλας

4. Παύλος Παυλίδης - Κατάδικος [unreleased]


Κατάδικος και Σκουπίδια κυκλοφορούν στις 18 Απριλίου σε 7ιντσο, με αφορμή την Record Store Day. Αυτή η κυκλοφορία που περιμέναμε καιρό μας δίνει κι εμάς την αφορμή να έχουμε στο Top10 μας ένα από τα δυο κομμάτια.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου



3. Blur - Lonesome Street [The Magic Whip, 2015]


Λίγο έμεινε για τη μεγάλη επιστροφή που περιμέναμε. Το Magic Whip των Blur κυκλοφορεί επίσημα στις 27 Απριλίου και είμαστε με τα πορτοφόλια στα χέρια για να τρέξουμε στα δισκοπωλεία.

Ελπίδα Πουρναρά

2. Prodigy - Wild Frontier [The Day is my Enemy, 2015]


Κάθε μήνας και διαφορετικό single από τους Prodigy στο Top10 μας. Συγχωράτε μας, αλλά μέχρι να κυκλοφορήσει και να αρχίσουμε να συνηθίζουμε το Day is my Enemy, αυτό θα γίνεται. Σίγουρα μέχρι τον Ιούλιο, μην ξεχνάμε πως θα τους (ξανα)δούμε στο Rockwave.

Αναστασία Μανωλούδη

1. Muse - Psycho [Drones, 2015]


Οι Muse επιστρέφουν δισκογραφικά, και επιστρέφουν στα γνώριμα, "τσιριχτά" λημέρια τους με ένα κάτι-σαν concept album. Μετά την... παύση των Resistance και 2nd Law, και με πιο ωμές κιθάρες να ξεπροβάλλουν, στο συγκρότημα αρχίζει(!) να θυμίζει τον παλιό, καλό εαυτό του. Τιμής ένεκεν, το νο.1.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.