Πιο πρόσφατα

31/3/15

Το τραγούδι της εβδομάδας: 1000mods - Modesty

Την προηγούμενη Πέμπτη, μια μέρα μετά την "εθνική εορτή" νο. 1, "σκάει" η είδηση για τη συμμετοχή των 1000mods στο Rockwave, την ίδια μέρα με Black Keys, Black Angels και Big Nose Attack.

Ήδη γνωρίζαμε πως η ίδια εβδομάδα θα έκλεινε με ένα σπουδαίο live, από τους 1000mods, τους Million Hollers (μπάντα που είχε ανοίξει και τους Blues Pills στη Θεσσαλονίκη) και τους Screaming Dead Balloons, στο 5ο Φεστιβάλ Αριστερής Ανασύνθεσης στο Ιβανώφειο. Για να μην αναφέρουμε την συναυλία τους την Παρασκευή στα Γιάννενα που επικράτησε ένας "μικρός" χαμός.

Χωρίς πολύ σκέψη λοιπόν, η προηγούμενη εβδομάδα ανήκει δικαιωματικά στο κορυφαίο -για μένα τουλάχιστον- stoner rock συγκρότημα της χώρας. Γι αυτό και η εβδομαδιαία μας στήλη για το τραγούδι της εβδομάδας επικεντρώνεται σε αυτούς.

Για την επιλογή του κομματιού έπρεπε να πάμε... στατιστικά, έτσι το Modesty κερδίζει "στο νήμα" το Claws, τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας, Vultures (2014), με το πρώτο να είναι ελάχιστα περισσότερο αγαπημένο του Τρένου.


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.