Πιο πρόσφατα

12/11/15

Επανενώνονται οι Guns n' Roses;

Ξέρω, θα πεις τα έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές. Τώρα όμως μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ, μετά από ρεπορτάζ του dishnation.com στο οποίο αναφέρεται πως σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί η επανασύνδεση του αρχικού line up των Guns n' Roses.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, με το μοναδικό του "μελανό" σημείο την απουσία λεπτομερειών, εδώ και καιρό promoters στο Λος Άντελες συνεργάζονται... μυστικά για την ιστορική περιοδεία, με την οποία θα σηματοδοτούνται και 30 χρόνια από την ίδρυση της μπάντας, οπότε, χρονικά, είναι η καλύτερη αφορμή. Ήδη, όπως σημειώνεται, υπάρχουν προτάσεις για φεστιβάλ από την Αυστραλία, τη Σουηδία, την Πορτογαλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Το δημοσίευμα έκανε και... έρευνα μιλώντας με ανθρώπους κοντά στη μπάντα, με έναν κολλητό του Slash και τον Dizzy Reed, κιμπορντίστα της μπάντας, να επιβεβαιώνουν ουσιαστικά της φήμες. Ακόμη, για χρόνια φίλη της γυναίκας του Duff McKagan φέρεται σε βραδινή έξοδο της να φωνάζει στους παπαράτσι "Οι Guns N' Roses ξανάρχονται motherfuckers!". Κι αν δεν σας φτάνουν όλα αυτά, το δημοσίευμα συμπληρώνεται από άνθρωπο "κοντά στο συγκρότημα", ο οποίος τονίζει πως τα μέλη θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, καθώς δεν μπορούν να είναι σίγουροι για την ανταπόκριση του κόσμου.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε, εντός των επόμενων ημερών όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ, αν θα διαψευσθεί ή θα επιβεβαιωθεί και θα ξαναζήσουμε στιγμές σαν της φωτογραφίας. Εσείς τι λέτε;

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.