Πιο πρόσφατα

31/12/15

Σίγουρη η επανένωση των Guns N' Roses

Το περιμέναμε εδώ και καιρό, μετά τις πρώτες... μικροαποκαλύψεις. Αυτή τη φορά είναι η σειρά του Billboard να αποκαλύψει τη δική του πλευρά της ιστορίας για το ενδεχόμενο reunion των Guns N' Roses με το αρχικό line up.

Όπως αναφέρει το πολύ γνωστό περιοδικό, υπάρχουν διαβεβαιώσεις πως το συγκρότημα θα ηγηθεί του επόμενου Coachella Festival, που θα λάβει χώρα στην Καλιφόρνια τον Απρίλιο. Όπως αναφέρεται, η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει στις 5 Ιανουαρίου.

Πέραν αυτού, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι Guns N' Roses με Axl και Slash στη σύνθεση τους ετοιμάζουν περιοδεία στις ΗΠΑ, ενώ σε πολλούς κινηματογράφους της χώρας πριν τις προβολές του Star Wars παίζει το ακόλουθο teaser:


Αυτό που πλέον έχει απομείνει είναι η τελική ανακοίνωση και η τελική σύνθεση, καθώς όπως σημειώνεται στο Billboard μέχρι στιγμής είναι σίγουροι οι Axl, Slash και Duff, με πιθανότερους να τους πλαισιώσουν τον Richard Fortus και τον Frank Ferrer, ενώ ακούγονται και τα ονόματα των Izzy Stradlin, Matt Sorum και Steven Alder.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.