Πιο πρόσφατα

29/12/15

Γιώργος Οικονόμου live στο Passenger

γιωργος οικονομου
LIVE

ΤΕΤΑΡΤΗ 6.1.16
THE PASSENGER
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 21.30
ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ 22

Ο γιωργος οικονομου παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και επιλεγμένες διασκευές την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στο The Passenger στη Βαλαωρίτου (Άνω Λαδάδικα - Θεσσαλονίκη). Μαζί του επί σκηνής: Αλέξανδρος Αποστολάκης (τύμπανα), Αντρέας Καπετανάκης (μπάσο), Κώστας Ευαγγέλου (ηλ. κιθάρα - φωνητικά).

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Οικονόμου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης και αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΑΠΘ. Σπούδασε μουσική στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης. Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός στο Rock Radio 104.7 με καθημερινή δίωρη εκπομπή (2012-2014).

Έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα τρεις προσωπικούς δίσκους ως ανεξάρτητες παραγωγές, Φιγούρα στο δρόμο (2010), Μες στη σιωπή μου (2012), Είμαι η σκιά μου (2014).

Έχει γράψει τη μουσική για το ντοκιμαντέρ "Αφανείς Ήρωες" (14ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης).

Το Φεβρουάριο του 2013 παρουσιάζει την πρώτη του μουσική παράσταση "Ο χρόνος τελειώνει" στο θέατρο του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης (8 παραστάσεις). Τον Απρίλιο του 2015 παρουσιάζει το Μουσικό Μονόλογο "Σειρήνες" στο θέατρο Σοφούλη (12 παραστάσεις).

Από το 2010 μέχρι σήμερα εμφανίζεται ζωντανά και παρουσιάζει την προσωπική του δισκογραφία και επιλεγμένες διασκευές.


Προσωπικό site

Με την υποστήριξη του Summer Rain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.