Πιο πρόσφατα

30/12/15

Οι συναυλίες της χρονιάς (photos & videos)

Οι μουσικοί, λένε, δείχνουν την πραγματική τους αξία πάνω στη σκηνή, στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Ως Summer Rain έχουμε την τύχη να δίνουμε το παρόν σε πλήθος συναυλιών, μεγάλων αλλά και μικρών gigs, με τη δική τους μαγεία. Και όχι μόνο, αφού το καλοκαίρι που μας πέρασε καταφέραμε να διοργανώσουμε για δεύτερη φορά με επιτυχία και τεράστια συμβολή από το 3pointmagazine.gr, το δικό μας Rainy Fest.

Επειδή όμως όταν μιλάμε για μουσική τα λόγια πάντα περιττεύουν, απολαύστε το αφιέρωμα που ετοιμάσαμε στις συναυλίες της χρονιάς, ξεκινώντας πάντα από την πρώτη χρονολογικά.

Μίλτος Πασχαλίδης @ Principal Club Theater, 2/1/2015



Μια βραδιά που ακούσαμε ό,τι περιμέναμε, και ότι θα θέλαμε να περιμένουμε. Μια παρέα γεμάτη διάθεση για μουσική, αλλά και κουβέντα, όπως φάνηκε, που έγινε ένα με το κοινό. "Παρθένος" σε συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη, πείστηκα να πάω και να ξαναπάω, σε κλειστό χώρο με τραπέζια, ή σε "όπως πρέπει" συναυλία υπαίθρια.



Περισσότερα εδώ.

De Facto & Γιώργος Οικονόμου @ Eightball, 8/1/2015


Σε μια σκηνή με την οποία μοιάζουν να ταιριάζουν ιδανικά, ξεκίνησαν να παίζουν γύρω στις 11.30. Άλλη μια Μέρα Ζωντανός, Για την Ελένη, Πες Μου Ένα Ψέμα και φυσικά Θεσσαλονίκη μόνο κάποια από τα κομμάτια που ακούσαμε. Δεν θα μπορούσε να λείπει και το Γιάννη μου το Μαντήλι σου, λόγω των ημερών.



Περισσότερα εδώ.

Λεωνίδας Μπαλάφας @ Σταυρός του Νότου, 10/1/2015


Με στίχους που σε κάνουν να σκέφτεσαι και με μουσική που σε κάνει να χορεύεις, η διάθεση όλο άλλαζε. Όποιος δεν είχε την ευκαιρία να τον δει live και όποιος τον έχει δει, πρέπει να πάει [...] γιατί όσες φορές και να τον δεις δεν είναι αρκετό. Πάντα έχει κάτι καινούργιο να πει και να τραγουδήσει, σε κάθε live του εκπλήσσεσαι για αυτό... "γλέντα να χαρείς, κόσμε γλέντα"!




Περισσότερα εδώ.

Blues Pills @ Principal Club Theater, 23/1/2015


Το συγκρότημα που μόλις σε ένα χρόνο, ίσως και λιγότερο, έχει καταφέρει να κάνει ολόκληρο τον ροκ κόσμο να μιλά γι αυτό, επισκέφθηκε για πρώτη φορά και τη χώρα μας: Οι Blues Pills, βγαλμένοι από άλλες εποχές, είναι εδώ για να μας θυμίσουν πως το καλό ροκ ζει.





Περισσότερα εδώ.

Sgt. Pepper's Beatles Tribute Band @ Μαύρη Τρύπα, 22/2/2015


Χορός, τραγούδι, ένα ντέφι το οποίο σιγά σιγά διαλυόταν και απίστευτη διάθεση. Την προσοχή μπάντας και κοινού μονοπώλησε για λίγο και ένα ροζ πούπουλο, από κάποια αποκριάτικη στολή, ενώ, όπως κάθε σωστό συγκρότημα, οι Sgt. Pepper's μοίρασαν τα "σκουλαρίκια", όπως τα βάφτισαν, του χαλασμένου ντεφιού στους φανς τους.





Περισσότερα εδώ.

Μίλτος Πασχαλίδης @ Μαύρη Τρύπα, 14/3/2014


Ανέβηκαν στη σκηνή και μας οδήγησαν σε ένα ταξίδι σε γνωστά κομμάτια, κυρίως του Πασχαλίδη, αλλά και από την εποχή των Χαΐνηδων, σε επιλεγμένες διασκευές, αλλά και τραγούδια που δεν ακούγονται συχνά στις ζωντανές εμφανίσεις τους.



Περισσότερα εδώ.

Φάτε τους: Τζίμης Πανούσης @ Factory of Sound Ioannina, 13/3/2015


Τζίμης Πανούσης λοιπόν, "Horatorio σε re Mizero" στη σκηνή του Factory of Sound Ioannina και μεις εκεί παρόντες μη χάσουμε καμιά στιγμή της βραδιάς. Έχει εκείνο τον τρόπο που σε κάνει να κρέμεσαι απ' την κάθε στιγμή που περιμένεις να γελάσεις με τον τόσο ξεχωριστό τρόπο που διαθέτει γιατί... είναι ο Τζιμάκος.



Περισσότερα εδώ.

Παύλος Παυλίδης & B-Movies @ Μύλος Club, 27/3/2015


Ένα live που περιμέναμε καιρό και μας είχε λείψει. Ο Παύλος Παυλίδης, πάντοτε μαζί με τους B-Movies, επιστρέφει μετά από περίπου τρία χρόνια στο Club του Μύλου, για μια εμφάνιση γεμάτη ηλεκτρισμό, τραγούδια αγαπημένα και πολλά που μας θύμισαν τα... νιάτα μας και την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών.





Περισσότερα εδώ.

V.I.C. & guests @ Factory of Sound Ioannina, 28/5/2015


Ήχοι ακόμη στα αυτιά τόσο έντονοι, που νιώθεις τη φλέβα να χτυπά και να τρέχεις να φτάσεις στο stage. Αυτοί λοιπόν είναι οι Villagers of Ioannina City, τα καμάρια μας όπως τους αποκαλούν οι συντοπίτες μου. Αυτό είναι και το live της Πέμπτης, το τελευταίο του χειμώνα για το Factory of Sound Ioannina που όμως σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού για εκείνους.



Περισσότερα εδώ.

Rainy Fest vol.2 @ Μαύρη Τρύπα, 12/6/2015


Το 2ο Rainy Fest έχει περάσει πλέον στην ιστορία. Τρέξιμο, κούραση, λίγο άγχος, στο τέλος όμως... χορός! Kazoo, Λουδίας και Marvel Zeroes ανέβηκαν την Παρασκευή 12 Ιουνίου στη σκηνή της Μαύρης Τρύπας, στα Λαδάδικα, για ένα πάρτι - προπομπό του καλοκαιριού.



Περισσότερα εδώ.

Γιάννης Χαρούλης @ Θέατρο Δάσους, 19/6/2015


Ένα χρόνο είχα να τον δω. Μέσα σε έναν χρόνο μεγάλωσε και ωρίμασε, σαν έφηβος. Σαν σωστός έφηβος τα έδωσε και όλα στη σκηνή, πότε παρέα με τους μουσικούς του, πότε μόνος του, αυτός και οι χιλιάδες φίλοι του.



Περισσότερα εδώ.

Νατάσσα Μποφίλιου @ Θέατρο Ε.Η.Μ. Ιωαννίνων, 20/6/2015


Δεν ξέρω ποιος έζησε έναν παράνομο έρωτα, οφείλω να ομολογήσω όμως πως η περιγραφή της Νατάσσας είναι τόσο περίεργα αληθινή που ναι ,θα είναι σαν να έζησα μέσα από τον στίχο. Κρυφτό, Εκκρεμότητα και ένα Σ' Έχω Βρει και σε Χάνω που κάθε φορά θα νιώθεις στο πετσί σου εκείνα που έχασες και η σιωπή τους θα πονά. Κι από εκείνα που 'μειναν σε αταξία έρχονται τα πιο προσωπικά, οι αξίες, η βάση μας, οι δικοί μας άνθρωποι.



Περισσότερα εδώ.

Μίλτος Πασχαλίδης @ Βαβυλωνία Open Air, 25/6/2015


Όλοι μαζί, για μια γιορτή στην οποία ο κόσμος έκανε δώρο στον Μίλτο την παρουσία και την αγάπη του, κι ο Μίλτος ανταπέδωσε με μια μοναδική εμφάνιση, και μερικές εκπλήξεις, αρχής γενομένης από το πρώτο τραγούδι, το οποίο έγραψε ειδικά για τον Μίλτο, ειδικά για τα χρόνια που πέρασαν ο Οδυσσέας Ιωάννου.



Περισσότερα εδώ.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου @ Rapido Molino Festival, 8/8/2015


Παλιές και πολυαγαπημένες συνθέσεις του λαοφιλούς καλλιτέχνη αλλά και κομμάτια από την τελευταία του δουλειά, γέμισαν τον χώρο ανάμεσα στους θαμώνες, σαν άλλος αιθέρας που έφτανε εκεί που δεν μπορούσαν να φτάσουν τα τέσσερα βασικά στοιχεία της φύσης, κάνοντας έτσι το γήινο και ατελές να φαντάζει ιδεατό, σχεδόν θεϊκό.



Περισσότερα εδώ.

Παύλος Παυλίδης @ Μύλος Βαβυλωνία, 2/9/2015


Ο... ρομαντικός "Παυλάκης" των προηγούμενων δίσκων και εμφανίσεων, ξανάγινε ο Παύλος που χορεύει πάνω στη σκηνή, ουρλιάζει στο Παράξενο Τραγούδι, στο Ό,τι Θες Εσύ, στο Στοιχειωμένο Σπίτι και ξεσηκώνει τον ήδη τρελαμένο κόσμο. Μόνο που κάποιοι δεν το κατάλαβαν.



Περισσότερα εδώ.

1000Mods - Beggars - Naxatras @ Principal Club Theater, 4/12/2015


Συνήθως για να πεις ότι δικαιώθηκες από ένα live που περίμενες καιρό, πρέπει πρώτα να πας σε αυτό. Υπάρχουν όμως κάποια live που αρκεί μόνο το line up για να μαντέψεις το αποτέλεσμα. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και η επί σκηνής σύμπραξη των 1000Mods, Beggars και Naxatras.




Περισσότερα εδώ.

Αλκίνοος Ιωαννίδης @ Factory of Sound Ioannina, 12/12/2015


O Αλκίνοος σου ξυπνά όλες σου τις αισθήσεις. Υπάρχουν στιγμές των τραγουδιών που θες να ουρλιάξεις από οργή και που την πνίγεις με δάκρυα ενώ κάποιες άλλες, χαμογελάς και ελπίζεις. Ελπίζεις, βλέποντας το γαλήνιο και γεμάτο αλήθεια πρόσωπο του να σέβεται κάθε στίχο του τραγουδιού. Να πατά πάνω του σιγά σιγά μη και το τσαλακώσει και τσαλακωθείς κι εσύ.



Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.