Πιο πρόσφατα

26/2/16

Έρχεται το 1ο Caravan Sessions στο Ίλιον Plus!

Ένα νέο μουσικό καραβάνι καταφτάνει στην Αθήνα και κατασκηνώνει στο χώρο του Ίλιον Plus. Τα Caravan Sessions φιλοδοξούν να αποτελέσουν μία φρέσκα πρόταση στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης. Μία σειρά μουσικών φεστιβάλ αφιερωμένων στον ακουστικό ήχο και τις ποικίλες διαστάσεις και εκφάνσεις του. Ανεξαρτήτως μουσικών ειδών φιλοξενούμενοι του καραβανιού θα είναι μουσικοί και συγκροτήματα που θέλουν να πειραματιστούν με τον ακουστικό ήχο και να καταθέσουν τις προσεγγίσεις τους πάνω σε αυτόν.

Το Caravan Sessions Vol.1 είναι, λοιπόν, γεγονός και η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 25 Μαρτίου. Τέσσερα διαφορετικά σχήματα θα παρουσιάσουν στη σκηνή του Ίλιον Plus τη δουλειά τους και τη δική τους ξεχωριστή πρόταση. Τη βραδιά θα ανοίξει η Έλενα Μαλάμου, η πολυτάλαντη τραγουδίστρια, κιθαρίστρια και συνθέτρια σε ένα ιδιαίτερο one woman show. Ακολούθως, στη σκηνή θα ανέβει ο Small Chanter με τους μουσικούς του και τις σκοτεινές folk μελωδίες του.

Τη σκυτάλη θα πάρουν οι Grey River & The Smoky Mountain, για να μας συνεπάρουν στο ταξίδι τους μέσω των στοιχειωμένων country / bluegrass ήχων τους. Το κλείσιμο της συναυλίας θα αναλάβουν οι Grindstones, ένα συγκρότημα που βάζει τον πειραματισμό πάντα σε πρώτο πλάνο και έχει τον τρόπο να μας μεταφέρει στα δικά του ηχητικά τοπία. Εκτός των ζωντανών εμφανίσεων η βραδιά θα περιλαμβάνει προβολές σχετικών βίντεο, καθώς και κάποια επιπλέον δρώμενα.

Το πρώτο καραβάνι, λοιπόν, καταφτάνει σε πολύ λίγο καιρό. Ας ετοιμαστούμε να το υποδεχτούμε και να μοιραστούμε με τους ταξιδευτές του τις εξωτικές εμπειρίες τους.

Caravan Sessions Vol. 1

Ίλιον Plus (Κοδριγκτώνος 17 & Πατησίων)
Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016
Πόρτες: 20.30, Έναρξη: 21.15
Είσοδος: 7 ευρώ

Elena Malamou
Small Chanter
Grey River & The Smoky Mountain
Grindstones

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.