Πιο πρόσφατα

25/2/16

Και η PJ Harvey στο Release Fest!

Το Rockwave επιστρέφει φέτος δυναμικά, έχοντας ήδη ανακοινώσει Dropkick Murphys και Last Shadow Puppets. Το Ejekt ετοιμάζεται να γίνει sold out με Muse, Editors και James. Το φεστιβάλ όμως που θα μας απασχολήσει περισσότερο, βάσει των όσων έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, θα είναι μάλλον το Release Fest.

Μετά τις πρώτες ανακοινώσεις που έκαναν γνωστό πως headliners της 1ης και της 4ης ημέρας θα είναι οι Beirut και Sigur Ros αντίστοιχα, προχθές (23/2) ανακοινώθηκε η επιστροφή του Parov Stelar ως headliner της 2ης μέρας.


Σήμερα ανακοινώθηκε ο headliner και της 3ης ημέρας, και το όνομα αυτής: PJ Harvey! Η 47χρονη Βρετανίδα μουσικός έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, για συναυλία, όπου θα είναι το "μεγάλο όνομα" του Release Fest την Τρίτη 7 Ιουνίου. Χώρος η Πλατεία Νερού και τα πρώτα εισιτήρια ξεκινούν από 32 ευρώ.


Πριν μερικές εβδομάδες είδε το φως της δημοσιότητας το νέο video clip της PJ Harvey για το κομμάτι The Wheel, το οποίο είναι γυρισμένο στα ερημωμένα χωριά του Κοσόβου και τα ελληνικά σύνορα της Ειδομένης. Δείτε το εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ για περισσότερα!

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.