Πιο πρόσφατα

3/2/16

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Opera Chaotique και "Οι Μούσες των Καταραμένων Ζωγράφων" live στη Θεσσαλονίκη!

"Τα άτακτα μοντέλα της Μονμάρτρης και οι τραγικοί έρωτες των Μποέμ ζωγράφων του Παρισιού εμπνέουν το εκκεντρικό δίδυμο των Tenorman & Voodoo Drummer, οι οποίοι με νέες συνθέσεις και απρόσμενες διασκευές παρουσιάζουν το νέο τους σουρεαλιστικό cabaret show."

Περισσότερα εδώ.

Ο Summer Rain, σε συνεργασία με τη Μαύρη Τρύπα, δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του να διεκδικήσουν δυο διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Opera Chaotique στη Μαύρη Τρύπα, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου.

Για να συμμετέχετε, κάνετε likecomment (σχόλιο) και public share (δημόσια κοινοποίηση) τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook. Για όσους δεν χρησιμοποιούν Facebook, δεκτές γίνονται και οι συμμετοχές με σχόλιο κάτω από το κείμενο, αρκεί να είναι ξεκάθαρο το ονοματεπώνυμο σας.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν το πρωί της Παρασκευής, ημέρα της συναυλίας, μέσω του blog μας και της σελίδας μας στο Facebook.

Οι αλχημιστές του σουρρεαλιστικού καμπαρέ επιστρέφουν με νέα παράσταση και μας μεταφέρουν στην εποχή της επανάστασης στην τέχνη, την εποχή της αμαρτίας, όπου η πόλη του Φωτός είναι το κέντρο του κόσμου και όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες καταφθάνουν εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.